01 november 2014

Nieuwe vloerkleden van Studio Job en Edward van Vliet

Bijzondere vormen en structuren

Nieuwe vloerkleden van Studio Job and Edward van Vliet
Op zoek naar een vloerkleed als eyecatcher in huis? Lensvelt presenteert een nieuwe reeks bijzondere vloerkleden van Studio Job en Edward van Vliet, met vormen en structuren die verrassen.

Sir Edward Carpet

Veelzijdig ontwerper Edward van Vliet staat bekend om zijn bijzondere patronen, die ook terug te zien zijn in zijn nieuwe vloerkleed voor Lensvelt. Van Vliet werkt met zijn ontwerpstudio aan verschillende projecten op het gebied van product design, textiel en interieurontwerp (zoals onlangs Het Hof in Bergen) voor een internationale klantenkring.

De nieuwste creatie van de ontwerper is een abstract vloerkleed met een bijzondere vorm. Ondanks de grafische uitstraling, is Sir Edward Carpet een warm vloerkleed. De randen van het kleed zijn niet recht maar vormen een speciaal patroon. Het ontwerp is alleen in een blauwe versie te bestellen. Deze heldere, blauwe versie past goed in een eclectische interieurstijl. Daarnaast kan het kleed ook als eyecatcher worden gebruikt als de rest van het interieur vrij ingetogen is. Bekijk meer kleurrijke vloerkleden.


Parquet Job Carpet

Het vloedkleed van Studio Job heeft een heel andere uitstraling. Parquet Job Carpet is een vrij donker ontwerp, dat hierdoor in veel verschillende interieurstijlen past. Het dunne, gele randje maakt het vloerkleed af. Boomstammen dienen als inspiratiebron voor dit ontwerp. Het is een vrij druk patroon, maar door het ingetogen kleurgebruik is het vloerkleed makkelijk te combineren in het interieur.


Studio Job heeft het kleed ontworpen voor een dansvoorstelling Dutch Doubles. Het Nationale Ballet brengt vier wereldpremières uit waarbij choreografen samenwerken met wereldberoemde Nederlandse kunstenaars. Jon Smeets en zijn partner Nynke Tynagel maken opzienbarend werk op de grens van design en kunst.


Lensvelt

Het Nederlandse productiebedrijf Lensvelt werkt uitsluitend met goede ontwerpers, zoals Marcel Wanders, Piet Hein Eek en Bertjan Pot. Zo ook met Studio Job en Edward van Vliet. Hans Lensvelt is momenteel hoofd van het familiebedrijf, dat zijn vader in 1962 heeft opgericht. Het bedrijf presenteert volgende maand een nieuw vloedkleed van designer Nina Graziosi.

Beelden: Mees van den Ekart

Meer over vloerkleden:
- Kleden vol kleur
- Boucherouite: One-of-a-kind vloerkleden

Zoek uw toplocatie

Direct naar woning

Aerdenhout
€ 2.900.000 k.k.
1/6
AMSTERDAM
€ 4.700.000 k.k.
2/6
BIGGEKERKE
Prijs op aanvraag
3/6
PURMEREND
€ 3.250.000 k.k.
4/6
SCHILDWOLDE
Prijs op aanvraag
5/6
BLARICUM
€ 2.997.500 k.k.
6/6

Nu in Residence

IN RESIDENCE #9 Salon
  • 5 interieurs van NEDERLANDSE designers
  • MASTERCLASS styling
  • HOTSPOTS in de hoofdstad
  • Art nouveau en fotografie

Meest bekeken

HEEG
€ 500.000
1/5
BEEK-UBBERGEN
€ 2.200.000
2/5
DOKKUM
€ 795.000
3/5
LEENS
€ 650.000
4/5
BAARN
€ 895.000
5/5

Nieuw aanbod

Rijksstraatweg 117
BEEK-UBBERGEN
€ 2.200.000 k.k.
Sternlaan 31
KAMPERLAND
€ 1.595.000 k.k.
Zwaanweg 12
KOUDEKERKE
Prijs op aanvraag