Overslaan en ga direct naar de inhoud
TERUG NAAR OVERZICHT
Burensedijk 17 - 17A
BUURMALSEN
€ 1.495.000 k. k.
Verkocht
Soort woning
Villa
Oppervlakte
301 m² (3240 m²)
Aantal kamers
6 (3 slaapkamers)
Zoekcode
10746
Burensedijk 17 - 17A
BUURMALSEN

Villa van hoog niveau.
Op gepaste afstand van de rustige Burensedijk strekt de villa, met daarnaast de imposante dubbele garage met carport voor vier auto’s, zich over de volle breedte uit. In zowel letterlijke als overdrachtelijke betekenis is dit een villa van hoog niveau. Het hoge niveau manifesteert zich in de bouw, de afwerking, de luxe en in de niveauverschillen, met een schitterend souterrain. Bij het passeren van de elektrische poort wordt u overweldigd door de fraai aangelegde tuin met aan de voorzijde een rondrit en in het midden daarvan een grote vijver. Aan de achterzijde ontsluit zich een nieuwe wereld. Daar ziet u pas echt goed met welke gedachte deze villa is gebouwd. Twee robuuste stenen trappen brengen u in het souterrain met slaapkamers en kantoor. Daarboven, op enige hoogte, ziet u een imposant terras, toegankelijk vanuit woonkamer en keuken. Let vooral op het prachtige uitzicht.

Ruimte om te wonen en te werken.
Pontificaal aan de voorzijde biedt de ruime entree toegang. De dubbele deuren tussen hal en woonkamer versterken de ruimtelijke sfeer. De woonkamer met haard is tuingericht met openslaande deuren naar een fantastische, met heaters verwarmd terras. De riante keuken is gelieerd aan de woonkamer. Vanuit de woning biedt een tussenhal toegang tot de dubbele garage met daarnaast de carport. Op de verdieping treft u de masterbedroom met daarbij een luxe badkamer en inloopkast. Het souterrain is enorm en onderverdeeld in twee onafhankelijke delen, beide met een eigen ingang en dus ideaal voor zakelijk gebruik. Het eerste deel met kantoor, keukenblok, toilet en terras aan de tuinzijde; het andere deel met met onder andere twee slaapkamers, een badkamer en fitnessruimte. Ook hier met openslaande deuren naar het terras.

Gewoon prachtig wonen.
Vanaf het terras ziet u in de verte de bootjes op de Linge. Het zegt alles over de ruimte achter de villa met eerst uw tuin, daarachter een boomgaard en daar achter de meanderende Linge. De riante tuin is met zorg aangelegd en omvat een combi van terrassen, fruitbomen, een kas, gazon, vijver en borders. Middenin de tuin, heel mooi beschut, ziet u de jacuzzi. Het mag duidelijk zijn: prachtig wonen (en werken) en heerlijk leven gaan hier prima samen.

Download het magazine van deze woning met foto's, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering!
Overdracht
Type Te koop
Vraagprijs € 1.495.000 k. k.
Koopconditie Verkocht
Aangeboden sinds 8 april 2021
Bouw
Soort object Villa
Woning type Vrijstaande woning
Inhoud
Woonoppervlakte 301 m²
Inhoud 1294 m³
Perceeloppervlakte 3240 m²
Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 2
Contact
Bedrijfsnaam De Landerije - Specialisten in Landelijk en Bijzonder Wonen
Adres Stadhuisstraat 2
4147 CE Asperen
Nederland
Telefoon 06-30825336
Contactpersoon
Naam Gernant Temminck
Telefoon 0880044244
E-mailadres info@landerije.nl
Woningen in de buurt

Residence.nl maakt gebruik van cookies

Klik hieronder op 'Akkoord' om het gebruik van cookies te accepteren en door te gaan naar de website.

Back to top