Overslaan en ga direct naar de inhoud
TERUG NAAR OVERZICHT
De Krijgsman | Loods IV - Penthouse
Muiden
€ 2.500.000 v. o. n.
Beschikbaar
Soort woning
Penthouse
Oppervlakte
226 m² (0 m²)
Aantal kamers
5 (3 slaapkamers)
Zoekcode
23682
De Krijgsman | Loods IV - Penthouse
Muiden

De inschrijving is gestart van 7 zeer exclusieve woningen in Loods IV. Loods IV bestaat uit 1 loodswoning, 4 appartementen en 2 penthouses. Fantastisch gesitueerd in het kruitbos met zicht over het IJmeer. Kom langs bij het informatiehuis om de verkoopbrochure te ontvangen of neem contact op met een van de makelaars.

Living the dream

Unieke locatie: exclusief wonen, met direct uitzicht op het IJmeer
Eindeloos veranderende uitzichten op bos en water: wonen in de natuur, maar vlakbij Amsterdam. Het aanbod van Loods IV betreft 4 high end appartementen, 2 penthouses en een hoekvilla, alles tot in de finesses afgewerkt. Royale terrassen en glaspartijen bieden spectaculair zicht over het ruige landschap en water. Met uw eigen sloep hier voor de deur. U kunt hier wonen op een plek met rijke industriële historie op het voormalige kruitfabrieksterrein.

'Frontrow' aan het IJmeer
De Krijgsman Muiden is uniek door de ligging aan het IJmeer. Vanuit uw raam of het dakterras kijkt u uit over het IJmeer. De grote ramen veranderen door het prachtige uitzicht in levende schilderijen. Het uitzicht spat van het doek! De appartementen van Loods IV liggen aan vaarwater en worden aan de zuidzijde omringd door groen. Deze unieke ligging nodigt uit tot een bijzondere buitenbeleving, elk seizoen opnieuw. Zeilen op het IJmeer of met de eigen sloep varen naar Amsterdam, borrelen in de gezellige vestingstad Muiden. Het kan allemaal. En dat op slechts 15 minuten van Amsterdam.

Historische bosrijke omgeving en privé eiland
Loods IV ligt aan de IJmeerdijk in een waterrijk gebied met oude transportsloten, wielen (waterplassen als restanten van oude dijkdoorbraken uit 1746) en eilanden.
Een droom die werkelijkheid wordt: uw eigen bos met eiland. Het eiland is verbonden vanaf het perceel door middel van een vaste brug. Het woonhuis in Loods IV heeft een privé brug en bos. Via het eiland komt u bij uw aanlegplaats vanwaar u direct kunt afvaren. Het bos en het eiland zijn bestemd als natuurgrond, middels de zogenaamde Groen-2 bestemming. In de zomer geniet u van lange zomeravonden op uw eigen eiland of kijkt u uit over uw privé bos vanaf uw terras. Door de groenbestemming bent u verzekerd van blijvend wonen in het groen.

Architect
Het indrukwekkende ontwerp van architectenbureau Waterstudio.NL is strak en industrieel. Dit maakt Loods IV tot een bijzondere verschijning in een natuurlijke setting.

Interesse?
Loods IV bestaat uit 1 loodswoning, 4 appartementen en 2 penthouses. Fantastisch gesitueerd in het kruitbos met zicht over het IJmeer. Kom langs bij het informatiehuis om de verkoopbrochure te ontvangen of neem contact op met een van de makelaars.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."
Overdracht
Type Te koop
Vraagprijs € 2.500.000 v. o. n.
Prijsspecificatie Inclusief BTW
Koopconditie Beschikbaar
Aangeboden sinds 3 december 2021
Bouw
Soort object Penthouse
Bouwperiode 2001 - heden
Ligging Aan bosrand, Aan vaarwater, Rand van de stad
Inhoud
Woonoppervlakte 226 m²
Inhoud 960 m³
Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 2
Aantal wc's 3
Luxe kenmerken indoor Lift
Contact
Bedrijfsnaam Eefje Voogd Makelaardij
Adres Parnassusweg 201
1077 DG Amsterdam
Nederland
Telefoon 020-3050560
Contactpersoon
Naam Eefje Voogd Makelaardij
Telefoon 020-3050560
E-mailadres info@eefjevoogd.nl
Woningen in de buurt

Residence.nl maakt gebruik van cookies

Klik hieronder op 'Akkoord' om het gebruik van cookies te accepteren en door te gaan naar de website.

Back to top