Overslaan en ga direct naar de inhoud
TERUG NAAR OVERZICHT
Graafland 61
GROOT-AMMERS
€ 1.495.000 k. k.
k. k.
Soort woning
Woonhuis
Oppervlakte
548 m² (5340 m²)
Aantal kamers
8 (5 slaapkamers)
Zoekcode
82216
Graafland 61
GROOT-AMMERS

Karakteristieke, verbouwde woonboerderij geschikt voor dubbele bewoning en paard aan huis.

De historie van deze boerderij gaat bijna vierhonderd jaar terug. Om precies te zijn tot 1642 als het voorhuis wordt gebouwd. In de eeuwen daarna is de boerderij verder uitgebouwd. Pas kort voor deze eeuw komt een einde aan het boerenbedrijf. Onder regie van een restauratiearchitect volgt een rigoureuze verbouwing waarbij de boerderij in ‘nieuwstaat’ wordt gebracht. In de voormalige deel ontstaat een nieuw woonhuis en vanaf dan is dubbele bewoning mogelijk. Bij de verbouwing is oud en authentiek op grandioze wijze verbonden met nieuw en eigentijds. Indrukwekkend is de wijze waarop met hoogwaardige natuurlijke materialen - let vooral ook op de prachtige vloeren - een volledig eigen en unieke sfeer en uitstraling tot stand is gebracht. En dan achter de boerderij. Hier geniet u vanaf het verhoogde terras van de heerlijke tuin met boomgaard en moestuin.

Twee volwaardige woningen
In de voormalige deel bevindt zich na de verbouwing de hoofdwoning met een tuingerichte living met daarnaast de eetkamer. Openslaande deuren en hoogtes tot de nok zorgen voor een enorme ruimtebeleving. In meerdere kamers ziet u een fraaie campagnarde schouw (hout en gas) en vanzelfsprekend zijn de stoere gebinten bewaard gebleven. Het achterhuis is voorbereid op een eigen woonkeuken maar de huidige bewoners kiezen er voor om de woonkeuken, op het snijvlak van het voor en achterhuis, te gebruiken. De oorspronkelijke woonkamer, maar ook de woonkeuken (Bulthaup), een werkkamer en de eerste van drie badkamers zijn gesitueerd in het voorhuis. De verdieping telt in totaal vier slaapkamers, twee in het voorhuis en twee in het achterhuis, en twee luxe en complete badkamers. Kortom, deze woonboerderij biedt alle ruimte en mogelijkheden voor iedere denkbare woonwens.

Fenomenaal wonen
Dat het hier fenomenaal wonen is, heeft ook alles te maken met de riante kavel rondom de boerderij. De elektrische poort zorgt voor een welkom in stijl. Achter de poort een riant erf met voldoende parkeerplaats, leibomen en enkele authentieke bijgebouwen. Een waar paradijs ligt verscholen aan de achterzijde. Met direct achter de boerderij een prachtig terras en daar rondom tuinen voor groente, kruiden en fruit. Een boomgaard met fruitbomen en een perceel weiland met daarnaast een open schuur geschikt als stal, maken dit aanbod compleet.

Download het magazine met meer foto's, video, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering.
Overdracht
Type Te koop
Vraagprijs € 1.495.000 k. k.
Koopconditie k. k.
Aangeboden sinds 15 september 2022
Bouw
Soort object Woonhuis
Bouwperiode D
Woning type Vrijstaande woning
Inhoud
Woonoppervlakte 548 m²
Inhoud 2135 m³
Perceeloppervlakte 5340 m²
Indeling
Aantal kamers 8
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 3
Luxe kenmerken indoor Bijkeuken
Contact
Bedrijfsnaam De Landerije - Specialisten in Landelijk en Bijzonder Wonen
Adres Stadhuisstraat 2
4147 CE Asperen
Nederland
Telefoon 088-0044244
Contactpersoon
Naam Gernant Temminck
Telefoon 06-30825336
E-mailadres info@landerije.nl
Woningen in de buurt

Residence.nl maakt gebruik van cookies

Klik hieronder op 'Akkoord' om het gebruik van cookies te accepteren en door te gaan naar de website.

Back to top