Overslaan en ga direct naar de inhoud
TERUG NAAR OVERZICHT
Onze Lieve Vrouwewal 11
MAASTRICHT
Prijs op aanvraag
Verkocht
Soort woning
Villa
Oppervlakte
297 m² (175 m²)
Aantal kamers
14 (4 slaapkamers)
Zoekcode
13254
Onze Lieve Vrouwewal 11
MAASTRICHT

Residentieel hedendaags wonen in het stadscentrum van Maastricht
Maastricht, geheel terecht de hoofdstad van het goede leven. Niet voor niks dan ook dat leven in deze Bourgondische stad het gevoel van welzijn doet verhogen. Mensen zijn graag in Maastricht. Om er te flaneren, culinair te genieten, maar evengoed om er te wonen en te leven. De behouden statige woonhuizen die de stad rijk is, bieden een thuis aan het residentiële stadse leven.

De Onze Lieve Vrouwewal is een meer dan prachtig bewaard gebleven gedeelte van de stad. Met voorgelegen de bekende geplaatste kanonnen op de plek waar voorheen het kanaal Luik-Maastricht liep; thans een bekende entree naar het Stadspark van Maastricht. Het overgebleven deel van de gelijknamige straat Onze Lieve Vrouwewal is gelegen bij de Jekertoren toegankelijk vanaf de Bernardusstraat en vanaf de Graanmarkt. De prachtige statige huizen gelegen op de wal bieden prachtig zicht op de Maas met de nieuwe Maasbrug. Thans in verkoop via SmartProperty Makelaardij: Onze Lieve Vrouwewal 11, 6211 HH Maastricht.

INDELING
Een meer dan unieke residentie midden in de binnenstad. Met de pracht en praal van het verleden, echter met hoogstaand modern comfort en luxe. Deze riante stadsvilla is volledig en vakkundig gerenoveerd met hoogwaardige materialen, gemoderniseerd met domotica volledig instapklaar. De villa met uniek zicht op het stadspark en de Maas biedt bovendien een heerlijke rust. Er is ruimte en comfort met een complete mastersuite en twee ruime slaapkamers met een tweede badkamer. Er is een leefkeuken met eetkamer alsook een ruime living op de verdieping. Evengoed is er een eigen wellness-/sportruimte, de zonnige grote stadspatio en een eigen inpandige parkeergarage voor 2 auto’s toegankelijk vanaf de Bernardusstraat.

TECHNIEK
• 12 zonnepanelen
• Airconditioning (7 units)
• Sonos geluidssysteem
• Smarthome - verlichting/verwarming
• HR-ketel
• Inbouwspots en design wandarmaturen (lichtarchitectuur)

VRAAGPRIJS
• Op aanvraag

PLATTEGRONDEN
• Beschikbaar

De meting en berekeningen zijn op basis van de ”Meetinstructie bepalen gebruiksoppervlakten woningen” en ”Meetinstructie bepalen bruto inhoud woningen” a.d.h.v. de NEN2580:2007 NL, ‘Oppervlakten en inhouden van gebouwen termen, definities en bepalingsmethoden’, inclusief het correctieblad NEN 2580:2007/C1:2008. Op dit meetcertificaat zijn de in het beschikbare meetrapport genoemde aannames en voorbehouden van toepassing.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Vermelde maten en oppervlakten zijn indicatief.
Overdracht
Type Te koop
Vraagprijs Prijs op aanvraag
Koopconditie Verkocht
Aangeboden sinds 27 april 2021
Bouw
Soort object Villa
Bouwperiode < 1906
Woning type Eindwoning
Inhoud
Woonoppervlakte 297 m²
Inhoud 1329 m³
Perceeloppervlakte 175 m²
Indeling
Aantal kamers 14
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 2
Aantal wc's 4
Buitenruimte
Tuin 43 m² Patio / atrium
Garage 50 m², 2 auto's
Luxe kenmerken indoor Sauna
Luxe kenmerken outdoor Zonnepanelen
Contact
Bedrijfsnaam SmartProperty Makelaardij
Adres Wilhelminasingel 118
6221 BL Maastricht
Nederland
Telefoon +31(0)43 - 851 61 88
Contactpersoon
Naam Sjoukje Potten-Richter
Telefoon 0618674489
Woningen in de buurt

Residence.nl maakt gebruik van cookies

Klik hieronder op 'Akkoord' om het gebruik van cookies te accepteren en door te gaan naar de website.

Back to top