Overslaan en ga direct naar de inhoud
TERUG NAAR OVERZICHT
Sausalitolaan 170
AMSTERDAM
€ 1.850.000 v. o. n.
Beschikbaar
Soort woning
Penthouse
Oppervlakte
198 m² (0 m²)
Aantal kamers
4 (3 slaapkamers)
Zoekcode
72866
Sausalitolaan 170
AMSTERDAM

BNR 159 (Sausalitolaan 170)
Dit penthouse van 198 m2 ligt op de zesde en zevende verdieping van The Cube. De zesde verdieping is een royale, lichte open ruimte met de leefkeuken als centraal middelpunt, met aansluitend een royale berging. Aan twee zijden, voor en achter, kun je heerlijk buiten zitten. Het dakterras aan de achterzijde is prachtig groot, maar liefst 38 m2.

Boven liggen drie royale slaapkamers die bijzonder luxe zijn ingedeeld met een eigen en suite badkamer en alle ruimte voor vaste maatwerkkasten. Aan een van de slaapkamers ligt het dakterras van ruim 21 m2 op het zuiden, met uitzicht op de A’DAM tower die in de avond prachtig wordt verlicht. De ramen in deze slaapkamer worden voorzien van zonwering, zodat het tijdens warme zomerdagen extra koel blijft.

CASCO KEUKEN, TOILET EN BADKAMERS
Alle ruimten worden ingedeeld en voorzien van ventilatie, verwarming (en koeling), elektra en overige technische installaties, exclusief een keuken, sanitair en tegelwerk. De badkamer(s) en toilet(ten) worden dus zonder sanitair en tegelwerk opgeleverd. De aansluitpunten worden aangebracht volgens de verkoop-/contracttekening en zijn bij de oplevering afgedopt. De plafonds en wanden zijn sausklaar.

LIGGING
The Cube ligt centraal in de nieuwe stadswijk Aan het IJ, direct aan het groene buurtplein. Het plein is een plantsoen zoals je die ziet in Parijse woonwijken. Het is iets verdiept aangelegd ten opzichte van de omgeving. De zacht glooiende gazons met grote bomen zijn omzoomd met natuursteen zitranden en gaan welvend over in de pleinvloer.

UNIEK CONCEPT
Met de nieuwe stadswijk Aan het IJ maken we een plek die niet gejaagd is zoals de rest van de stad. Het gevoel dat we willen neerzetten, is het gevoel van take it easy. Ontspannen dus, met de stad op een steenworp afstand. Om nog meer lading aan dat gevoel te geven, hebben we voor The Cube het hotelsuite concept ontwikkeld. Dat is een uniek concept waarmee we inspelen op de lifestyle van de bewoners.

GROENE DAKEN
De platte daken van The Cube worden optimaal benut voor duurzame oplossingen, zoals zonnepanelen maar ook groene daken met een variatie van mos, grassen en planten. Én voor grote privé-dakterrassen natuurlijk. Vanuit je eigen terras heb je fraai, groen uitzicht op de groene daken én op Noord, het IJ, de A’DAM Tower of het centrum van Amsterdam.

ATRIUM
In het ontwerp van architectenbureau De Zwarte Hond speelt de luxe entree in combinatie met het hoge afwerkingsniveau een belangrijke rol. Die zorgt ervoor dat bewoners het gevoel hebben dat ze een luxe hotellobby binnenkomen. De begane grond heeft ook een atrium met volop daglicht en groene beplanting. De voordeuren grenzen aan het atrium. Ook fijn: de sfeervolle lobby biedt de mogelijkheid om comfortabel te zitten en koude of warme dranken te pakken. De lobby is bij uitstek een ontmoetingsplek; hier raak je aan de praat met medebewoners terwijl je op de taxi wacht of juist op het punt staat om je huis binnen te gaan.

PARKEERGARAGE
Onder The Cube ligt de parkeergarage, die wordt gedeeld met de bewoners van The Wing. Voor penthouse bouwnummer 159 zijn twee parkeerplaatsen gereserveerd die je kunt kopen. In de parkeerkelder ligt bovendien een berging.

BEZICHTIGEN
Het penthouse is recent opgeleverd en kan bezichtigd worden! Heb je interesse neem dan contact op met een van de makelaars.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."
Overdracht
Type Te koop
Vraagprijs € 1.850.000 v. o. n.
Koopconditie Beschikbaar
Aangeboden sinds 22 september 2022
Bouw
Soort object Penthouse
Bouwperiode 2001 - heden
Inhoud
Woonoppervlakte 198 m²
Inhoud 597 m³
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 2
Aantal wc's 2
Buitenruimte
Tuin 73 m² Zonneterras
Garage 0 m², 2 auto's
Luxe kenmerken indoor Lift
Contact
Bedrijfsnaam Eefje Voogd Makelaardij
Adres Parnassusweg 201
1077 DG Amsterdam
Nederland
Telefoon 020-3050560
Contactpersoon
Naam Eefje Voogd Makelaardij
Telefoon 020-3050560
E-mailadres info@eefjevoogd.nl
Woningen in de buurt

Residence.nl maakt gebruik van cookies

Klik hieronder op 'Akkoord' om het gebruik van cookies te accepteren en door te gaan naar de website.

Back to top