Overslaan en ga direct naar de inhoud
TERUG NAAR OVERZICHT
Zijderveldselaan 58
ZIJDERVELD
€ 1.850.000 k. k.
k. k.
Soort woning
Woonhuis
Oppervlakte
485 m² (11360 m²)
Aantal kamers
7 (3 slaapkamers)
Zoekcode
72576
Zijderveldselaan 58
ZIJDERVELD

Woonboerderij met alle paardenfaciliteiten en volledig geoutilleerde aanleunwoning.

Dartelende paarden in de wei en de geur van vers hooi in de stal. Tevreden gesnuif en een warme paardenneus in uw hand na een heerlijke, gezamenlijke training. Deze woonboerderij is, met alle uitgebreide trainings- en verzorging faciliteiten, een waar paradijs voor paardenliefhebbers. Rijden in de bak, beweging in de paardenmolen of ontspanning in het solarium. Uw trouwe viervoeters, er zijn zes paardenboxen en een ponystal, zijn hier de koning te rijk. Daarbij heeft u hier volop privacy. De woonboerderij uit 1875 is omgeven door landerijen en omsloten door watergangen. Natuurlijke bewegingsvrijheid stroomt hier als vanzelf door uw aderen. Deze woonboerderij is een prachtige samensmelting van karakteristieke elementen van weleer met hedendaags comfort. Met de inpandige doorgang vanuit de living naar de stal, wipt u ook in de avond nog snel even langs bij de paarden. Om vervolgens neer te strijken bij de originele schouw met witjes en de oude estriken vloer in de woonkamer. Bij het knisperende hout van de houtkachel in de keuken voelt iedereen zich thuis. Authentieke ruimtes zoals de voor- en opkamer schitteren als weleer. Kortom een woning waar de liefde voor de natuur en het respect voor vervlogen tijden tot in elke vezel voelbaar is.

Inrichten naar uw wensen
Landelijk wonen omgeven door uw paarden en eventuele andere dieren. Alle uitgebreide faciliteiten staan voor u klaar. Daarnaast maakt het volledig geoutilleerde gastenverblijf/aanleunwoning van 128 m² (met woonkamer, woonkeuken, slaapkamer, badkamer, werkkamer, eigen tuin en oprit), dubbele bewoning mogelijk. De royale voorkamer, thans in gebruik als werkkamer, grenst aan de badkamer op de begane grond. Het is een ideale ruimte om in te richten als masterbedroom.

Landelijk en toch centraal
Het landelijke Zijderveld ligt centraal in Nederland. Door de gunstige situering in de driehoek A2-A15-A27 bent u tien tot vijftien minuten op de rijksweg. Utrecht is in zo’n 20 minuten bereikbaar, Gorinchem en Den Bosch in dertig minuten.

Download het magazine met meer foto's, video, uitgebreide beschrijving, plattegronden en maatvoering.
Overdracht
Type Te koop
Vraagprijs € 1.850.000 k. k.
Koopconditie k. k.
Aangeboden sinds 18 september 2023
Bouw
Soort object Woonhuis
Bouwperiode B
Woning type Vrijstaande woning
Inhoud
Woonoppervlakte 485 m²
Inhoud 2625 m³
Perceeloppervlakte 11360 m²
Indeling
Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1
Contact
Bedrijfsnaam De Landerije - Specialisten in Landelijk en Bijzonder Wonen
Adres Stadhuisstraat 2
4147 CE Asperen
Nederland
Telefoon 088-0044244
Contactpersoon
Naam Gernant Temminck
Telefoon 06-30825336
E-mailadres info@landerije.nl
Woningen in de buurt
Back to top