VOOR ONZE LEZERS

12 mei 2020

Lezers acties

Hier vindt u regelmatig speciale aanbiedingen voor lezers van Residence, zoals gratis toegang tot de consumentendag van ETC Expo, een hotelovernachting tegen gereduceerd tarief of een reisaanbieding van een van onze partners. Houd deze pagina in de gaten!

Zoek uw toplocatie

Direct naar woning

BEEKBERGEN
€ 2.995.000 k.k.
1/6
ZEIST
Prijs op aanvraag
2/6
Everbeek
Prijs op aanvraag
3/6
BLARICUM
€ 2.975.000 k.k.
4/6
BUSSUM
€ 2.695.000 k.k.
5/6
ZOUTELANDE
Prijs op aanvraag
6/6

Nu in Residence

IN RESIDENCE #5 Love Your Home
  • Dossier COLOUR YOUR HOME
  • 's Zomers Bloemen
  • KADER VOOR KUNST in Amsterdam
  • TROPISCH STADSHUIS in Rome
  • Kunst en popmuziek
3 juni 2020
interieur

Tropisch Stadshuis

Een geheime tuin vol tropische planten, dat verwacht je niet zo snel in een rauwe, hippe wijk van Rome. Roberta Paolucci en Paolo Giacomelli, het tegendraadse duo achter sieradenmerk Iosselliani, maakten van hun huis een exotisch lustoord.
30 mei 2020
shopping

Uit het Zicht

Klaar om schoon schip te maken?
Lees meer »
ontwerper

Kunstenaar met naald en draad

29-05-2020
Haken, breien, tuften, vilten, borduren... Paola van Kalshoven maakt de mooiste interieurstoffen en -accessoires met naald en draad.
ontwerper

Jupe by Jackie

28-05-2020
Er zijn meer stoelen dan mensen op de wereld. Daarom borduurt Jupe by Jackie op bestaande modellen.

Studio Sabine Marcelis - Archive Sale

27-05-2020
Studio Sabine Marcelis ruimt op en houdt een Archive Sale!
interieur

Salzburg meets Milano

26-05-2020
In het appartement van Christine Seidl gaan geometrische vormen hand in hand met fluweel barok, botanische prints en Oostenrijks antiek. Kwestie van een goede smaak en laten zien wie je bent.
ontwerper

Paradise Bird

23-05-2020
Luca Nichetto verenigt zuidelijk temperament met noordelijke daadkracht en is daarmee de perfecte aanwinst voor het Oostenrijkse Wittmann. In Keulen presenteerde hij zijn Paradise Bird collectie.
shopping

Casa Gitane

23-05-2020
Treasure Store - Daylight Studio - Interior Concepts
interieur

Het slow down interieur

21-05-2020
‘Ik wil meubels maken die mensen aanmoedigen om te onthaasten’, zegt designer Mario Milana. Dat geldt ook voor het interieur van het huis in Brookly waar hij samen met zijn vrouw – actrice, producer en schrijver Gabriella Campagna – woont en werkt.
Julia Aulenbacher, interieur, Residence, Amerika, Bretagne, Belle Isole, wonen tussen de palmen, groen, style, interieurontwerp, design, interiors
interieur

Wonen tussen de palmen

19-05-2020
Bij de inrichting van haar appartement liet Julia Aulenbacher zich inspireren door de kleuren van het Comomeer.
bloemen, flowers, vases, vazen, summer, mooi wat bloemen doen, groen
shopping

Fine Flowers

13-05-2020
Vrolijke bloemen verdienen een bijpassende vaas.
piet oudolf, tuin, ontwerp, architect, outdoor, garden
portret

Tuin- en landschapsarchitect Piet Oudolf

12-05-2020
De Gardens of Remembrance en de High Line in New York, de Durslade Farm in het Engelse Bruton, de Lurie Garden in Chicago, het zijn slechts enkele van de vele prestigieuze ontwerpen van tuinarchitect Piet Oudolf. Vooral in het buitenland is Oudolf een grootheid.
No.5

Residence No.5 LOVE YOUR HOME

30-04-2020
Dit nummer staat in het teken van 'love your home', alle 180 pagina's!
editorial

Love your Home - Mary Hessing

30-04-2020
Hoofdredacteur Mary Hessing leidt het nummer in.
digi shoppen

Historisch bouwmateriaal vanuit de luie stoel!

16-04-2020
Piet Jonker Historische Bouwmaterialen heeft naast een enorm aanbod antieke schouwen, ook veel andere oude bouwmaterialen en mooie accessoires. Juist die laatste vind u nu handig uitgelicht op hun webshop zodat de voorpret al vanuit huis kan beginnen. Of als je helemaal niet in de gelegenheid bent om naar Braambrugge af te reizen gewoon direct online te bestellen!
aanbieding

Met Residence de tuin in

30-03-2020
Beeldentuin Clingenbosch, nabij museum Voorlinden, bestaat dit jaar 25 jaar. In deze prachtige tuin zijn meer dan zestig werken van nationale en internationale kunstenaars te bewonderen, onder wie Giuseppe Penone, Antony Gormley, Paul McCarthy en Armando. Beeldentuin Clingenbosch zou op donderdag 4 juni speciaal voor Residence-Lezers een extra rondleiding organiseren. Wegens de Corono maatregelen kan deze rondleiding helaas niet door gaan.
editorial

Groene Herinneringen - Mary Hessing

26-03-2020
Hoofdredacteur Mary Hessing leidt het nummer in.
NO. 4

Residence No.4 GROEN

26-03-2020
Dit nummer is gedoopt in groene inkt, alle 180 pagina's!
interieur

Appartement vol verrassingen

23-03-2020
Van een verborgen piano tot een geheime deur achter een fluwelen gordijn. Het appartement dat interieurontwerper Nika Zupanc in Zagreb onder handen nam, zit vol verrassingen.
interieur

verstilde schoonheid in Kopenhagen

16-03-2020
Zachte kleuren, strak Scandinavisch design en een prachtig lichtspel geven dit appartement in Kopenhagen een serene, bijna verstilde schoonheid. Het is een huis vol designitems en bijzondere lampen.
interieur

A home in Harlingen

12-03-2020
Architect Rients Bruinsma kocht in een opwelling een historisch pand in Friesland, een impulsieve actie die voortkwam uit het gemis van een thuis in zijn geboortestreek. Nu, na een ingrijpende verbouwing, kan hij vrienden en familie ontvangen in zijn Hollandse huis.
editorial

Life is a lunch - Mary Hessing

09-03-2020
Als tijdschriftenliefhebber wil ik het op deze plek eens over een ander fantastisch magazine hebben. Want, zoals iedereen dagelijks kan merken: food is hip! Alles wat met eten, koken, restaurants en goede koffie te maken heeft, gaat als een trein op tv, social media én in het echte leven.
shopping

Shop the look

08-03-2020
Verkoopinformatie Residence no.3 FOOD
No.3

Residence no.3 FOOD

27-02-2020
Hongerig naar inspiratie? Dan is deze editie precies wat je zoekt.
interieur

Wolterinck in Uruguay

24-02-2020
Van villa tot luxe jacht, high-end ontwerpbureau Wolterinck doet het allemaal. Maar het mooiste en meest waanzinnige project so far is dit huis in Uruguay.
actie

Poems for Earthlings in de Oude kerk

20-02-2020
Laatste kans: deze tentoonstelling is nog te zien tot 26 april! Speciaal voor lezers van Residence mogen wij 5 toegangskaarten verloten voor de indrukwekkende installatie van Adrián Villar Rojas. Mis het niet, want de tentoonstelling is nog te zien tot 26 april!
interieur

Familiehuis in Antwerpen

20-02-2020
Er wordt gefluisterd dat dit huis in Antwerpen ooit werd bewoond door de maîtresse van Koning Leopold. Nu is het een weekend- en vakantiehuis van een in Frankrijk wonend echtpaar.
to do

TEFAF: 7000 jaar schoonheid

19-02-2020
Tien dagen lang is Maastricht de kunsthoofdstad van Europa, want dan is het weer tijd voor de kunstbeurs TEFAF En Residence Magazine mag 2 x 2 toegangskaarten verloten!
interieur

Salvatori's place (to be)

17-02-2020
Toen er in het palazzo aan de Via Solferino 10 in Milaan een uitzonderlijk appartement vrij kwam, hoefde ondernemer Gabriele Salvatore niet lang na te denken. Nu staat dit adres bij iedereen die iets met design te maken heeft, symbool voor een ultieme mix aan creatieve zwaargewichten en –tijdens de Fuori Salone- de beste feestjes van de stad.
interieur

Decorated by Delcourt

14-02-2020
Christophe Delcourt ontwerpt normaal gesproken uitsluitend meubels. Maar een keer of vier, vijf per jaar neemt hij een heel interieur onderhanden. Zoals in dit appartement in Parijs.
interieur

gelaagdheid in Amsterdam

12-02-2020
Het was de tweede keer dat Thong Lei en Anne Noordam van Decoration Empire dit huis mochten inrichten. De nieuwe eigenaar was zo enthousiast dat hij het duo benaderde met de vraag of ze ook zijn interieur wilden doen.
update

Het perfecte Valentijnscadeau

09-02-2020
Er zijn 35 handelingen nodig, alleen om de punt van een vulpen van Montblanc te maken. Alleen al daarom wil je elk nieuw hoofdstuk in je leven schrijven met zo’n gouden pen.
interieur

Schitterende uitzichten in Schotland

06-02-2020
Voor het klimaat koop je geen vakantiehuis in Schotland. Wel als je wilt genieten van een Victoriaanse villa met eindeloze vergezichten.
to do

L' Orfeo van Monteverdi

03-02-2020
Meer dan vierhonderd jaar oud, maar nu nog meer actueler dan ooit. Monteverdi’s L’Orfeo uit 1607 heeft door de Nederlandse Reisopera een update gekregen die de klassieke opera regelrecht de 21ste eeuw in katapulteert. Vier powervrouwen sloegen de handen ineen en creëerden een Gesamtkunstwerk van dans, muziek en decor.
update

Inspiratie update

29-01-2020
Residence bezocht de twee belangrijke interieurbeurzen en keerde vol inspiratie terug. Kijk mee en laat je inspireren. De trend: vrolijke kleure, ronde vormen en grote patronen.
art

Rotterdam Art Week

28-01-2020
Gedurende vier dagen verandert Rotterdam in een walhalla voor kunst-, design- en architectuurliefhebbers. Verspreidt over verschillende locaties, kris kras door de stad zijn er lezingen, beurzen, expo’s en events. Residence blikt alvast vooruit en helpt je op weg. En het mooiste: wij mogen 2x2 kaarten voor Art Rotterdam verloten! (meer informatie hieronder)
interieur

Binnenkijken in Engeland

27-01-2020
Hoofdredacteur Mary Hessing verkent op dit moment de imposante landhuizen van The National Trust. Onder de indruk van zoveel moois, deelt ze alvast de eerste foto's.
interieur

Het oog van de architect

20-01-2020
Mode, kunst en design zijn de passies van ontwerper Gualtiero Sacchi en visual designer Elisa Calzolari. Dat is te zien in hun appartement in Reggio Emilia dat met architectonische precisie is ingericht.
art

Haute Photographie 2020

19-01-2020
De Rotterdamse Kop van Zuid verandert tijdens de Rotterdam Art Week, van vijf tot negen februari, in een hub voor hedendaagse fotografie.
interieur

Happy colours

17-01-2020
Het huis van Madelon Oudshoorn Spaargaren van MOS Interiors is niet alleen een plek om te wonen, het is ook de showroom voor haar klanten. ‘Als ze in de studio niet schrikken, mogen ze mee naar boven.’

Meest bekeken

NOORDWIJKERHOUT
€ 2.149.000
1/5
EARNEWALD
€ 595.000
2/5
EINDHOVEN
€ 1.695.000
3/5
NEDERWEERT
€ 1.175.000
4/5
HEEG
€ 500.000
5/5

Nieuw aanbod

Wessemerdijk 2
NEDERWEERT
€ 1.175.000 k.k.
Heidemeer 6
HEERENVEEN
€ 1.195.000 k.k.
Gooweg 15
NOORDWIJKERHOUT
€ 2.149.000 k.k.