MAKELAARS

Makelaars RSS
9 december 2019
UITGELICHT

De Krijgsman

Uniek en veelzijdig vastgoedproject

Op een voormalig militair terrein aan de rand van het stadje Muiden, verrijst de komende jaren een bijzonder woongebied. Residence Toplocaties neemt alvast een kijkje.
Tweede huis  in de Alpen. Investeer in een chalet

Tweede huis in de Alpen

29-12-2013
Natte dagen in Nederland verruilen voor lange dagen in de sneeuw en genoeglijke avonden bij een knisperend haardvuur. Dat alles tegen een decor van witte bergtoppen. Investeren in een chalet in de Alpen is zo’n gek idee nog niet.
Een eigenzinnig Rietveldhuis, een verbouwde snoepfabriek of een nonnetjeshuis’ uit de zeventiende eeuw. Monumentale panden zijn stuk voor stuk uniek. En tegenwoordig voor iedereen bereikbaar.

Monumentaal wonen

25-12-2013
Een eigenzinnig Rietveldhuis, een verbouwde snoepfabriek of een 'nonnetjeshuis’ uit de zeventiende eeuw. Monumentale panden zijn stuk voor stuk uniek. En tegenwoordig voor iedereen bereikbaar.
In de comedy The Holiday verruilt Amanda Woods (Cameron Diaz) haar luxe designvilla in Los Angeles tijdelijk voor een schilderachtige cottage in het Engelse Surrey.

Wonen in cottage

15-12-2013
In de comedy The Holiday verruilt Amanda Woods (Cameron Diaz) haar luxe designvilla in Los Angeles tijdelijk voor een schilderachtige cottage in het Engelse Surrey. Een groter contrast bestaat niet, maar o wat doet de ommezwaai haar goed. Deze maand zoekt én vindt Residence deze heerlijk landelijke en romantische woonstijl in eigen land.
Duurzaam gebouwd huis

Groen wonen

11-09-2013
Schappen vol biologische producten in de supermarkten, ecolabels en verantwoorde materialen in onze kleding. Duurzaamheid is populair. Ook op het gebied van wonen.
schilderwoning in Blaricum

Wonen op z’n Goois

10-07-2013
Wat Hollywood is in de Verenigde Staten, is het Gooi in Nederland. Want met haar heiden en bossen, imposante villa’s en veelbesproken bewoners heeft het Gooi een heel eigen karakter. Hoe het Gooi het Gooi werd.
Amsterdam Apollolaan

Wonen in Amsterdam

02-07-2013
De huizenmarkt in Amsterdam is net even anders dan elders in het land. Hoe kan dat eigenlijk? Door wie worden de toplocaties in de hoofdstad gekocht en wat speelt er tegenwoordig op deze markt? We spraken met een aantal Amsterdamse makelaars.
Klassieke houten villa

De comeback van het houten huis

24-06-2013
De klassieker op het gebied van de houten huizen moet wel de villa van Pippi Langkous zijn. Groot en vervallen, maar tegelijkertijd knus en veilig. En met een echte veranda. Droomden we er als kind niet allemaal van om hier onze avonturen te beleven? Het kan alsnog, nu het houten huis in opkomst is in eigen land.
Wonen aan de plas

Waterrijk wonen

24-06-2013
Waterliefhebbers kunnen hun geluk niet op in Nederland. Voor Residence gaan we opzoek naar de mooiste (vakantie)huizen aan het water. We zeilen over de Friese wateren, langs de ‘watertuin van Nederland’ naar Zeeland waar het Zeeuwse Licht over het water schijnt.

Wonen in Mokum. Stad met (inter)nationale allure

24-05-2013
De huizenmarkt in Amsterdam is net even anders dan elders in het land. Hoe kan dat eigenlijk? Door wie worden de toplocaties in de hoofdstad gekocht en wat speelt er tegenwoordig op deze markt? We spraken met een aantal Amsterdamse makelaars.

Kastelen en landgoederen: Monumentaal of nieuw gebouwd

24-04-2013
Monumentale panden omringd door sierlijke tuinen. Tjilpende vogels in de hangende takken van een treurige wilg. Een huppelend konijntje op een met houtsnippers bezaaid pad. Landgoederen – oud en nieuw – zijn er genoeg. Interesse? De kopersmarkt is gunstig en de Natuurschoonwet biedt mogelijkheden.

Fashionable wonen: Exclusieve nieuwbouw voor iedereen

01-03-2013
Monumentale panden worden omgetoverd tot luxueuze stadsappartementen, zelfstandig ondernemers combineren wonen en werken in vrij in te richten woningen, luxe voor de oude dag vinden we in volledig nieuwe woonparken. Vrij en fashionable wonen gaat hand in hand met (ver)nieuwbouw. De gemene deler van nieuwbouw? Kwaliteit!
Verkoop van uw huis

Tips voor de verkoop van uw huis

08-02-2013
Het verhaal is bekend. In de huidige economische situatie is de verkoop van een eigen huis voor velen een groot struikelblok. Als gevolg hiervan worden lang gekoesterde wensen om groter en mooier te gaan wonen uitgesteld. Hoe zorgt u ervoor dat uw te koop staande woning toch aantrekkelijk wordt? Het antwoord is simpel: Denk als een potentiële koper! Een aantal tips, die de kans op verkoop iets vergroten.

Wonen in de natuur

01-02-2013
Een verbouwd boerderijtje midden op drie hectaren grond met een paardenstal en scharrelende kippen op het erf. Veel mensen dromen ervan op een dag landelijk te wonen. Maar wat komt er eigenlijk allemaal bij kijken? Is het zo romantisch als het lijkt? En hoe staat het eigenlijk met de markt?

Huizen uit de jaren dertig

23-11-2012
Het zal u niet ontgaan zijn; de bouwstijl van de jaren dertig is populair. De termen karakteristiek, degelijk en sfeervol worden vaak in één adem genoemd met deze stijl. Ook nieuwbouwhuizen krijgen de kenmerken uit deze periode. Waarom houden we zo van de jaren dertig?

Rietgedekte woningen

23-11-2012
Veel mensen dromen van een rietgedekt huis. Maar daar moet nog wel even voor gespaard worden. Of valt het allemaal wel mee met de kosten?
Alles wat we moeten weten over rieten daken.

Wonen aan het water

12-11-2012
Een eigen steiger en sloep voor de deur. Mooie Hollandse luchten boven het water. Wonen aan de plassen, op de eilanden of aan zee spreekt direct tot de verbeelding. Hoe staat het eigenlijk met deze markt?
Residence Members

Residence Members

12-11-2012
Ons land kent vele makelaarskantoren in verschillende sectoren. Met een aantal makelaars die actief zijn binnen het topsegment onderhouden de makers van woonmagazine Residence en huizenwebsite toplocaties.nl langdurige en bestendige relaties.

Wonen in een monument

13-09-2012
Er hangt een romantisch aura rond wonen in een rijksmonument.
Terecht? Wat komt er nou echt bij kijken? En hoe doet de monumentenmarkt het eigenlijk?

Verliefd op een appartement

13-09-2012
De villa in het Gooi laten voor wat het is en verhuizen naar een luxe loft in een oud pakhuis in Amsterdam. Hoe staat het eigenlijk met de aankoop en verkoop van appartementen in het hogere segment? Een update.

Het goede gevoel van nieuw wonen

13-09-2012
Een eigen droomhuis bouwen staat op veler verlanglijstje. Is dat nu, in tijden van crisis nog wel mogelijk? En hoe ver mogen de wensen reiken?
archief »

Zoek uw toplocatie

Direct naar woning

BIEST-HOUTAKKER
Prijs op aanvraag
1/6
DOMBURG
Prijs op aanvraag
2/6
AMSTERDAM
€ 2.750.000 k.k.
3/6
Brasschaat
€ 3.095.000 k.k.
4/6
LOENEN AAN DE VECHT
€ 5.850.000 k.k.
5/6
ABCOUDE
€ 2.700.000 k.k.
6/6

Nu in Residence

IN RESIDENCE #4 Groen
  • Dossier OUTDOOR
  • Piet Oudolf
  • Palmbomen en planten
  • Slow Down bij Mario Milana
  • Appartement aan het Comomeer
  • Inspiratie: GROEN
  • kunst van Marc Mulders
  • Beeldentuin van Joop Caldenborgh

Meest bekeken

BUSSUM
€ 1.750.000
1/5
HEEMSTEDE
€ 1.249.000
2/5
HILVERSUM
Prijs op aanvraag
3/5
VINKEVEEN
€ 4.950.000
4/5
WIERDEN
€ 1.495.000
5/5

Nieuw aanbod

Peperstraat 16
BRUCHEM
€ 898.000 k.k.
Prins Clauslaan 6
BADHOEVEDORP
€ 1.325.000 k.k.