Overslaan en ga direct naar de inhoud

Modieus boho-paleis in Parijs


‘Ik hou van een warme en gemoedelijke inrichting. Hiervoor speel ik met verschillende stoffen en kleuren,’ vertelt de 35-jarige modeontwerper. Dat ze voor kleuren en patronen niet bang is, is duidelijk te zien in haar eclectische appartement. Ze kiest voor uitgesproken kleuren, extravagante kunst en bijzondere vormen. Ze mixt niet alleen kleuren en patronen, maar ook interieurstijlen.



Kunst en ambacht


Helemaal passend bij de boheemse mix verzamelt Campana souvenirs en vondsten van reizen over de hele wereld. Ze laat zien dat Mexicaanse kussen goed werken naast designklassiekers en Russische matroesjka’s. ‘Ik hou van kunst en ambachten. Mijn meubels zijn daarom een mix van unieke items, vintage vondsten en souvenirs van onze reizen’, vertelt Campana.



#wanderlust


De woonkamer is de favoriete ruimte van het hele gezin. Een plek van rust voor de kleintjes, een plek van samenkomst voor de volwassenen. Campana verzamelt alle schatten en accessoires op kasten, tafeltjes en de schouw uit de belle époque. De reislust van het gezin is in elke ruimte voelbaar. Van de eettafel gemaakt van een Air France-landkaart gevonden bij het grofvuil tot de keramieken bordjes aan de muur. Het resultaat: een geslaagde en levendige mix van souvenirs, eigentijds design en klassiekers. Ons hart gaat hier wel sneller van slaan. Het jouwe ook?























<iframe width="600" height="400" src="https://www.youtube.com/embed/8eG_l_JSOmg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Met dank aan Westwing Home & Living.

Intense kleuren bij kunstenaar Kurt Pio in Kaapstad >
Ultimate boho en donkere groenblauwe muren in Londen >
Lichte, boho vakantievilla op Ibiza van Caroline Legrand >


Back to top