Overslaan en ga direct naar de inhoud

In gesprek met Barbara van der Grijp van Engel & Völkers

Barbara van der Grijp.
Barbara van der Grijp.

Momenteel is de markt nog steeds goed, maar huizen staan wel iets langer te koop. Hierdoor hebben kopers meer ruimte hun keuzes zorgvuldig te overwegen. Dit soort periodes onderstrepen het belang van doelgerichte en effectieve marketingstrategie. Als marktleiders hebben wij de taak actief te monitoren en overal op in te spelen.

Dat doen we al sinds we in Nederland actief zijn, ruim 15 jaar. In de regio Amsterdam waren wij het eerste internationale kantoor met een uitgebreid internationaal netwerk, bestaande uit ruim 1000 kantoren in 39 landen. Het is belangrijk dit netwerk te verbinden met onze lokale kennis. Met vestigingen in Amsterdam en Kennemerland zijn wij altijd beschikbaar voor informatie of vrijblijvend advies. Wij streven naar het hoogst haalbare resultaat voor elke klant en zijn gedreven door toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.

Barbara: “Zestien jaar geleden zette ik mijn eerste stappen in de makelaardij, na werkzaam te zijn geweest als juriste in de bouwwereld en notariaat, door Engel en Völkers naar Nederland te halen. Het was pionieren om, in de crisis van 2008, als eerste een kantoor dat deel uitmaakt van een indrukwekkend internationaal netwerk naar Nederland te halen. Onze vestigingen zijn altijd toegankelijk voor iedereen die informatie of vrijblijvend advies willen.
We kijken vol enthousiasme naar de toekomst. Met een stevig fundament aan ervaring, integriteit en toewijding blijven we streven naar excellentie, waarbij we de behoefte van onze klanten centraal stellen. Wij blijven innoveren in een voortdurend veranderende marktomgeving.

Ons wereldwijde gerenommeerde karakter wordt versterkt door een uitgebreid internationaal netwerk, dat wij naadloos combineren met ons betrouwbare lokale netwerk. Wat ons onderscheidt is niet alleen onze wereldwijde aanwezigheid, maar ook de hoogwaardige technologieën in ons geautomatiseerde netwerk en uitwisselingssysteem. Hierin is het vastgoedaanbod op zowel nationaal als wereldwijd niveau volledig geïntegreerd. Door deze innovatieve aanpak missen wij geen enkele potentiële koper of huurder, waardoor wij onze klanten de gelegenheid geven hun huis op een breed scala van markten te presenteren.

Onze toewijding aan het optimaliseren van kansen voor zowel verkopers als verhuurders is zichtbaar in de soepele coördinatie van ons netwerk. Of het nu gaat om het vinden van de perfecte woning of het aantrekken van de juiste koper, ons geavanceerde systeem stelt ons in staat snel en effectief te handelen op zowel lokaal als internationaal niveau.” engelvoelkers.com

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Back to top