Overslaan en ga direct naar de inhoud

Over ons

Kom in contact met de redactie van Residence!

Wooninspiratie en het mooiste huizenaanbod

Woonmagazine Residence bestaat sinds 1987 en biedt informatie over interior design: stijlvol, luxueus, elegant, internationaal en altijd van topklasse. Residence draait niet om één specifieke stijl, zoals klassiek of modern, maar juist om originele vondsten en vakmanschap. Residence biedt wooninspiratie waarbij kwaliteit centraal staat. Om u zo goed mogelijk te informeren werken we samen met de beste interior designers, woonexperts en kunstkenners in Nederland en buitenland.

Naast redactionele informatie over interieur en design, biedt Residence een uitgebreid aanbod van exclusieve huizen: Toplocaties. Een groot deel van deze huizen kenmerkt zich door hun exclusieve uitstraling, mooie ligging en bijzondere details. Fotografie heeft een centrale rol bij het tonen van deze huizen. Naast een uitgebreid aanbod van foto's per huis bieden we ook een handige foto tool om foto's te zoeken op basis van bijzondere kenmerken van huizen. Denk hier bijvoorbeeld aan een bioscoop, zwembad, fitnessruimte of rozentuin. Ook is het mogelijk huizen te selecteren op vraagprijs, woonoppervlakte, perceeloppervlakte, aantal kamers en de datum van plaatsing.

De exclusieve huizen worden geplaatst door makelaars met uitgebreide ervaring in het luxe segment. Bij iedere woning worden de gegevens van de verkopende makelaar getoond.

De redactie

CARLEIN KIEBOOM

EDITOR-IN-CHIEF

MAARTJE LEEK

EDITOR

ANNET DEKKER

ART DIRECTOR

CHRIS MANUPUTTY

GRAPHIC DESIGNER

BOBBY BO STIPS

ONLINE EDITOR

LISA VAN DER KLINK

ONLINE EDITOR

CARINA VOLLERS

SALES & REDACTIE ASSISTENT

CARMEN TEUWEN

BRANDING SALES CO-ORDINATOR

INSPIRATIE

Back to top