Overslaan en ga direct naar de inhoud

In gesprek met ... Sander Bovenkerk van Heeren Makelaars

In gesprek met Sander Bovenkerk van Heeren Makelaars.

Eind 2004 besloten Eran Hausel en ik na tien jaar ervaring dat het tijd werd een eigen makelaarskantoor op te richten. Met succes, want inmiddels behoren we qua verkoopvolume tot de grootste makelaarskantoren van Amsterdam. Dat komt enerzijds door onze sportieve instelling, anderzijds doordat wij de Amsterdamse markt echt ádemen. Het energieke team staat dan ook bekend om de creatieve en persoonlijke aanpak.

Heeren Makelaars is naast member van Residence ook een gewaardeerde partner van Baerz & Co, Luxury Estate, Luxury Real Estate en Rightmove UK. Dat betekent een samenwerking met andere high-end kantoren en daarmee een bundeling van zowel het nationale als het internationale netwerk. Wij werken dan ook met de meest uitgebreide luxury home platforms ter wereld. Een van onze huidige, luxueuze projecten is de grootscheepse metamorfose van de voormalige Schoutenwerf in Muiden, waarin totaal 57 luxe koopwoningen worden gerealiseerd.

Het officiële begin van deze metamorfose tot woongebied “De Werf bij de Sluis” vond in Q4 2021, onder andere in de Residence, plaats. De verkoop van fase één is inmiddels afgerond en van fase twee is meer dan 50 procent toegewezen, fase drie zal naar verwachting kort na realisatie fase twee starten. Bijzonder aan dit project is de industriële uitstraling in de sfeer van de voormalige werf, gecombineerd met optimale beleving van de rustige, ruime omgeving. Een unieke plek in het hart van historisch Muiden, vlak bij het prachtige Amsterdam.

UITGELICHT

Back to top