Overslaan en ga direct naar de inhoud

Hotspot Arti Choc bestaat 25 jaar

Arti Choc Molsteeg opende in eerste instantie alleen voor Hemelse Stenen inmiddels breed assortiment
Arti Choc Molsteeg opende in eerste instantie alleen voor Hemelse Stenen inmiddels breed assortiment

Arti Choc viert dit jaar haar 25ste verjaardag. Deze chocolaterie is inmiddels een begrip in Amsterdam, ze staan bekend om origineel ingerichte etalages met chocolade fontein, maar voornamelijk om de verrukkelijke Hemelse Stenen.

In 1997 zijn Menno en Judith begonnen op de Koninginneweg, alle producten worden achter de winkel met de hand gemaakt. Of het nu gaat om seizoensgebonden producten, bijzondere aanvragen met geprinte logo's of om het trademark chocolaatje; de Hemelse Stenen. De stenen worden grof met de hand gesneden en bestaan uit zachte chocolade, vers gebranden noten en donkere cacaopoeder. Inmiddels zijn ze zo populair dat ze de hele wereld over gaan. Ook fijn, Hemelse Stenen zijn er in meerdere soorten waaronder een vegan en een biologische variant. 

Nu jaren later heeft Arti Choc een tweede winkel in de Molsteeg, is er een webshop om wereldwijd te kunnen leveren en hebben ze een heus productie atelier in Naarden. Ook in het atelier wordt alles nog steeds op dezelfde manier bereid dan toen ze 25 jaar geleden begonnen. 

Zaterdag 19 november viert Arti Choc het 25 jarig bestaan met de introductie van een gloednieuw product, Hemelse Stenen pasta! De viering is in het filiaal op de Koninginneweg 141. artichoc.nl

De Hemelse Stenen van Arti Choc
De Hemelse Stenen van Arti Choc

Residence kan commissie verdienen met links op deze pagina, uiteraard selecteren wij alleen producten die wij zelf ook fantastisch vinden. Lees hier hoe dat werkt. 

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Bobby Bo Stips

Back to top