Overslaan en ga direct naar de inhoud

Deze mix van geuren wil je tijdens de wintermaanden

Fotografie: Baobab.
Fotografie: Baobab.
Met de komst van de kou in deze barre wintermaanden hebben we allemaal behoefte aan geborgenheid. En hoe creëer je dat nu beter dan met een fijne melange van warme geuren? Baobab presenteert de perfecte mix met de I Love Ski collectie.

De kaars is gemaakt van minerale was en staat bekend om zijn uitstekende brandkwaliteit. De parfum voor de kaarsen van Baobab wordt ontwikkeld in het Franse Grasse, de wereldhoofdstad van de haute parfumerie. In de parfum voor de I Love Ski collectie zijn vijgenblad, iris en musk verwerkt. Dit roept de frisse, kruidige geur op van een chalet op de besneeuwde bergen.

Ook over het design wordt goed nagedacht. Elke Baobabkaars wordt door het ontwerpbureau ontwikkeld in België. Zo ook bij dit ontwerp: tegen een achtergrond van licht transparante harten staat een speels en winters design met ski's en snowboards afgebeeld.

Om een homogene verbranding te garanderen, worden de kaarsen handgegoten in meerdere fases. Laat de kaars altijd branden totdat het oppervlak helemaal vloeibaar is. Zo haal je de meeste branduren uit je geurkaars. baobabcollection.com

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Redactie

Back to top