Overslaan en ga direct naar de inhoud

In gesprek met ... Bart ter Haar van Ter Haar Makelaars

Bart ter Haar van Ter Haar Makelaars.
Bart ter Haar van Ter Haar Makelaars.

In gesprek met Bart ter Haar van Ter Haar Makelaars

Bijna dertig jaar geleden startte ik in de makelaardij en ruim twintig jaar geleden richtte ik Ter Haar Makelaars op. Inmiddels is ons makelaarskantoor een graag geziene partij in het hogere segment. We zijn dan ook onder meer partner van Baerz & Co en Luxury Real Estate en hebben daarnaast uitermate goede contacten met andere gerenommeerde high-end kantoren. Met trots mogen wij ons specialist noemen in de woningmarkt van Amsterdam en omgeving.

Voor Ter Haar Makelaars is naast een persoonlijke benadering van elke cliënt, een hoogstaande service cruciaal. Onze kracht ligt in creativiteit, innovativiteit en een goed gevoel voor esthetiek. Het allerbelangrijkste voor ons als kantoor is het helpen met de aan- en verkoop, maar ook met de (ver)huur van woningen. Daarbij bestaat ons aanbod zowel uit bestaande woningen als nieuwbouwprojecten. Een heel mooi voorbeeld van die laatste is West End Residence in het prachtige Loosdrecht.

West End Residence Loosdrecht
West End Residence Loosdrecht.

Dit project in de Gooi- en Vechtstreek is werkelijk bijzonder stijlvol. Het gaat om zeer exclusieve, strak vormgegeven high-end appartementen en penthouses. De woonoppervlaktes variëren van 226 m2 tot 305 m2, met respectievelijke buitenruimtes van 77 m2 en 97 m2 op eigen grond. Elk appartement beschikt over twee eigen parkeerplaatsen en een ruime berging en er is de mogelijkheid voor toekomstige bewoners een geheel eigen draai te geven aan het interieur.

De appartementen liggen aan het rustige gedeelte van de Loosdrechtse plassen, waar elke bewoner een of meerdere ligplaatsen kan huren. Los van de idylische ligging in het lommerijke Loosdrecht, zijn de woningen ook centraal in Nederland gelegen, met Amsterdam, Schiphol en Utrecht nabij. Een exclusieve buitenkans.

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

UITGELICHT

Back to top