Overslaan en ga direct naar de inhoud

Van binnen naar buiten met Van Boven

De Artusi-outdoor kitchen van Arclinea, exclusief bij Van Boven.
De Artusi-outdoor kitchen van Arclinea, exclusief bij Van Boven.

Van Boven biedt een uitgebreid assortiment producten waarmee de tuin of het terras nog meer een integraal onderdeel wordt van het huishouden, bijvoorbeeld door buiten te koken of baden.

Tegenwoordig wordt er niet alleen tijdens de zomerdagen buiten gekookt, maar ook in de wintermaanden. De buitenkeuken is echt een verlengstuk geworden van het interieur. Daarbij kun je inmiddels buiten het hele jaar door met dezelfde kwaliteit eten bereiden als binnen. Bij Van Boven is er volop keus voor kwalitatief hoogwaardige keukens, zoals van het mooie merk Arclinea Italia; zij bieden een iconische klassieker die ook voor buiten geschikt is.

Buiten baden
Deze uitbreiding van het buitenleven zet zich ook door in andere facetten, bijvoorbeeld door de optie buiten te douchen of zelfs baden. Dit ontspannen genieten geeft een totaal nieuwe dimensie aan je tuin of terras. Van Boven heeft bijvoorbeeld Agape in de collectie: een merk met hoogwaardige kwaliteit dat een prachtige collectie biedt met baden en wastafels, ook voor buiten. Ook details zorgen ervoor dat je in de tuin eenzelfde luxe als binnen ervaart. Denk aan de mooie kranen van Vola, die zowel voor binnen als voor buiten geschikt zijn. Deze zijn verkrijgbaar in monotoon beigegrijs en in geborsteld koper. De finishes voorkomen dat de kranen buiten een ongewenst verweerd uiterlijk krijgen.

Een klassieker, dit wasbassin van Agape, ontworpen door Angelo Mangiarotti in 1970.
Een klassieker, dit wasbassin van Agape, ontworpen door Angelo Mangiarotti in 1970.
Vrijstaand bad van Agape geschikt voor buiten, een design van Patricia Urquiola.
Vrijstaand bad van Agape geschikt voor buiten, een design van Patricia Urquiola.

Interieur naar exterieur
Bij Van Boven is er ook een breed assortiment met prachtige tegels. Deze vloer- en wanddecoraties zijn zeer geschikt om binnen naar buiten door te trekken: zo integreer je een tuin of terras echt bij het interieur. Zelfs een zwembad is optisch onderdeel te maken van het totaalplaatje van je huis. Altijd inspirerend bij het inrichten van je tuin of terras is het kijken naar kleuren, vormen en materialen die ook voorkomen in de natuur. Denk aan organische vormen in aardse kleuren, eventueel gecombineerd met mooie groentinten.

Hier vind je meer informatie.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Van Boven. 

Over de auteur

Lisa Goudsmit

Back to top