Overslaan en ga direct naar de inhoud

Een kijkje in de wereld van ’t Achterhuis in Udenhout

't Achterhuis in Udenhout.
't Achterhuis in Udenhout.

Wie op zoek is naar historische bouwmaterialen, unieke objecten en sfeervolle interieurs ter inspiratie, kan terecht bij ’t Achterhuis. Deze speciaalzaak in Udenhout is al meer dan een halve eeuw een begrip.

Bij binnenkomst in ’t Achterhuis word je meteen getroffen door het geweldige aanbod van onder andere unieke materialen voor keukens en badkamers, maar ook door de bijzondere schouwen, vloeren en historische objecten. Ook voor authentieke details zit je goed: van oude tuinornamenten tot siersmeedwerk, de keuze is reuze.

Inspiratie
De showroom in Udenhout telt ruim dertigduizend vierkante meter: zowel binnen als buiten in de tuin wordt het geweldige aanbod op inspirerende manier getoond. De combinatie van historische en decoratieve meubels, objecten, kunststukken en accessoires geeft samen een smaakvol totaalplaatje. Ook op de website is heel veel te zien: inspirerend en overzichtelijk.

Ambachtelijke wijze

Bij ’t Achterhuis wordt veel zelf gedaan. In de eigen smederij, hout- en natuursteenzagerij en de ateliers worden alle materialen zorgvuldig schoongemaakt en gerestaureerd. De ambachtslieden in de timmerwerkplaats maken daarnaast ook volop keukens van oud eiken. Voor inspiratie én deskundig en persoonlijk advies is men hier aan het goede adres.

Benieuwd naar 't Achterhuis? Kijk hier voor meer informatie. 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met 't Achterhuis

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Lisa Goudsmit

Back to top