Overslaan en ga direct naar de inhoud

Deze overkapping voor je tuin is de definitie van natuurlijke elegantie

Op zoek naar een (nieuwe) overkapping voor je tuin? Wellicht is deze overkapping van Bronkhorst een mooie aankoop.

Geniet het hele jaar van het buitenleven met ROHE, de nieuwste overkapping van Bronkhorst die ook uit te breiden is tot buitenhuis.

De overkapping biedt plek voor een uitgebreid diner en dient als verlengstuk van je terras. Doordat de glazen wanden zowel open als dicht kunnen, is het voor het hele jaar geschikt.

Rohe is een ontwerp van architect Igor Banušić. Hij liet zich voor dit ontwerp inspireren op de werken van Mies van der Rohe.

‘De definitie van natuurlijke elegantie’, zo noemen de ontwerpers deze overkapping terecht. ‘Het royale overstek representeert onovertroffen luxe. Een waar signatuur. Harmonieus door krachtige materialen, een strak lijnenspel en heldere contrasten. Het is zijn openheid die binnen met buiten verbindt. Een sereen design. Waar de schoonheid van doordachte en verregaande detaillering wordt ervaren.’

ROHE is niet alleen te installeren als overkapping, maar ook als verlengstuk van je woning door middel van een veranda, een tuinkamer, poolhouse, thuisgym en thuiskantoor. Ook is het mogelijk het huis uit te breiden als gastenverblijf of wellness.

Hier vind je meer informatie over de overkapping van Bronkhorst

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Bronkhorst

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Over de auteur

Roel Janssen

Back to top