Overslaan en ga direct naar de inhoud

Het eco-resort van Club Med op de Seychellen zorgt voor een heerlijke vakantie

Genieten van de welverdiende rust aan het zen-zwembad.
Genieten van de welverdiende rust aan het zen-zwembad.

Het eco-resort van Club Med op de Seychellen zorgt voor een heerlijke vakantie, voorzien van alle luxe gemakken midden in de geweldige natuur.

In het hart van een privé-eiland, in een beschermd marien reservaat, vind je dit luxueuze eco-resort van Club Med. Het interieur in een casual-chique Robinson Crusoe-achtige stijl past perfect bij de eilandsfeer. Omringd door het mooiste turquoise water en weldadige heuvels, waan je je in een compleet andere wereld.

Geweldige natuur
De Seychellen is een archipel bestaande uit paradijselijke eilanden. De beschermde natuur is adembenemend. Behalve het landschap waar je uren naar kunt kijken, word je hier ook nog eens omringd door bijzondere dieren zoals ontelbaar veel vissen, schildpadden en kleurrijke vogels. De Seychellen is daarbij het eerste land dat regels heeft vastgesteld voor het conserveren van deze natuur. Hiermee zet het ook een bepaalde standaard neer voor eco-toerisme op andere eilanden. Bijna 60 procent van het land is een beschermd gebied en er zijn ook twee nationale natuurparken. Daarmee heeft het het hoogste percentage beschermd natuurgebied ter wereld. Club Med zet zich via het Happy To Care-programma in voor de lokale natuur door bijvoorbeeld te stoppen met het gebruik van wegwerpplastic en het verminderen van voedselafval.

Volg een yogales te midden van de natuur op het privéeiland Sainte-Anne.
Volg een yogales te midden van de natuur op het privéeiland Sainte-Anne.

Het Club Med-resort op de Seychellen zorgt ervoor dat je de authentieke plekken hier kunt ontdekken. Zo zijn er natuuractiviteiten en worden er hikes georganiseerd waarbij de hele familie kennismaakt met de biodiversiteit op het eiland, of het bereiden en proeven van exotische groenten uit de eigen moestuin. Club Med Seychelles biedt volop plezier voor jong en oud, zoals sportvoorzieningen en zwemmen, maar ook yoga, een spa en meditatielessen. Ook is er mogelijkheid tot snorkelen, zeilen en kayakken in het beroemde Sainte-Anne Marine National Park. 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Club Med.

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Lisa Goudsmit

Back to top