Overslaan en ga direct naar de inhoud

Dit nieuwe servies van DIOR is om je vingers bij af te likken

Dior Maison onthult een betoverende collectie ter ere van de passie van de oprichter couturier voor natuur en plantkunde. Deze nieuwe lijn presenteert levendige tinten die een prachtig citrusthema weerspiegelen, waarmee een ode wordt gebracht aan de kleurrijke schoonheid van de natuur.

De collectie wordt gekenmerkt door schetsen van sierlijke sinaasappels en verfrissende citroenen, die delicate guirlandes vormen op elegante aardewerken borden. Deze artistieke ontwerpen brengen een vleugje vrolijkheid en zomerse frisheid in elke tafelsetting. Daarnaast siert een plantenmotief een presenteerbord, waardoor een gevoel van natuurlijke elegantie wordt gecreëerd.

Om de citruservaring compleet te maken, heeft Dior Maison ook gezorgd voor bijpassende glazen en decoratieve bollen. Deze worden met vakmanschap vervaardigd in Italië, waarbij het fruit tot leven komt in verfijnde details en levendige kleuren. Het genot van een verfrissende citrusdrank wordt hierdoor nog intenser.

Als kers op de taart biedt deze zonnige collectie een set prachtig geborduurde linnen placemats en servetten aan. Deze subtiel versierde tafelaccessoires voegen een extra vleugje verfijning toe aan elke maaltijd, waarbij ze de sfeer van elegantie en uitmuntendheid versterken.

Met deze nieuwe collectie viert Dior Maison niet alleen de schoonheid van de natuur, maar ook de harmonie tussen couture en interieurontwerp. De levendige kleuren, delicate details en hoogwaardige materialen vormen een eerbetoon aan de unieke visie van de oprichter couturier en brengen een verfrissende en verfijnde sfeer in elke woonruimte.

Shop hier de hele collectie.

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Bobby Bo Stips

Back to top