Overslaan en ga direct naar de inhoud

Carlein Kieboom: ‘Ik wil de wereld aangenamer en blijer maken. Veel ingewikkelder is het eigenlijk niet’

Carlein Kieboom.
Carlein Kieboom.

Met trots en enthousiasme neem ik het woord als nieuwe hoofdredacteur van Residence. Sommige hoofdredacteuren beginnen als onbeschreven blad aan een woonmagazine. Ik heb inmiddels al heel wat bladenmakers en verbouwingskilometers als interieurontwerper op mijn teller staan. 

Het is een eer om de leiding te mogen nemen van dit toonaangevende magazine dat al decennialang gewijd is aan de kunst van het wonen en het interieur. Als jarenlange liefhebber van alles wat met wonen en interieur heeft te maken, hoop ik jullie met het hele team van Residence te blijven inspireren met de nieuwste woontrends, innovaties en mee te nemen in de geweldige wereld van design, esthetiek en kunst. 
Ik wil de wereld aangenamer en blijer maken. Veel ingewikkelder is het eigenlijk niet. Wonen, design en bezig zijn met interieur is zo waanzinnig leuk. Niet alleen omdat het enorm inspirerend is, professioneel en privé, maar ook omdat de mensen er zo blij van worden. 

Dit nummer staat extra in het teken van kunst. Kunst is voor mij persoonlijk een onuitputtelijke bron van creativiteit en expressie. Het heeft de kracht om onze woonruimtes te transformeren en inspiratie toe te voegen aan ons dagelijks leven. We hebben dit keer weer inspirerende verhalen over kunstenaars, ontwerpers en architecten die hun visie en passie voor kunst in hun projecten integreren, waardoor unieke en betoverende interieurs ontstaan. 

In het speciale PAN Amsterdam dossier word je al op de hoogte gebracht van alle vormen van kunst die er op deze bekende kunstbeurs van 19 tot 26 november te bewonderen zullen zijn. Residence zal hier ook weer aanwezig zijn met een eigen stand. Dit jaar ontworpen door het getalenteerde ontwerpersduo Dennis en Lotte van DAB Studio. Als kunstenaars schilderen zij als het ware met materialen, vormen, kleuren en bijzondere indelingen om zo tot unieke en betekenisvolle ontwerpen te komen. In hun projecten ontstaat er altijd in samenspraak met de bewoners een perfect recept waarin alles klopt. 

Geniet en veel plezier. En uiteraard hoop ik je op de PAN te ontmoeten.

Carlein Kieboom
Hoofdredacteur a.i.

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Back to top