Overslaan en ga direct naar de inhoud

Maak van je terras een luxe buitenkamer

Fotografie: Harol
Fotografie: Harol

Met de zomer in aantocht groeit het verlangen naar een heerlijke plek in de tuin of op je terras. Droom jij van een luxe buitenkamer? Laat je dan inspireren door de terrasoverkapping van Jaap Reesema en zijn vrouw Kim Kötter.

Vorig jaar verbouwden Jaap en Kim hun droomwoning aan het water. Ze waren opslag verliefd op de ruime tuin die uitkijkt op een natuurgebied. Dankzij een op maat gemaakte terrasoverkapping met lamellen creëerden Jaap en Kim een stijlvolle buitenkamer en genieten ze met mooi én minder mooi weer ultiem van hun tuin en terras.

Haal binnen naar buiten
Dankzij een terrasoverkapping zoals een lamellendak kun je het hele jaar door genieten van het buitenleven. Jaap en Kim kozen voor het Brera lamellendak van Harol. Het Brera lamellendak is geschikt voor iedere tuin of buitenruimte. Je kunt kiezen voor een losstaande constructie, aangebouwd aan de woning of je kunt het lamellendak inbouwen in de dakconstructie van je veranda zoals bij de woning van Jaap en Kim. Op die manier verbind je het terras mooi met de woning en creëer je een stijlvolle buitenkamer zonder dat je hiervoor een vergunning nodig hebt.

Fotografie: Harol
Fotografie: Harol

Genieten van de zon én schaduw
Met de strakke lamellen en het minimalistische design transformeert het Brera lamellendak van Harol elk terras in een fijne, extra woonruimte. In de zon of schaduw? Met het Brera lamellendak is beide mogelijk. Het lamellendak van Harol kan volledig open voor veel lichtinval, maar ook kantelen voor meer schaduw en bescherming tegen de zon. Is het wat frisser? Dan sluit je met één druk op de knop eenvoudig de lamellen. Ook fijn: wanneer de lamellen gesloten zijn, hoef je niet naar binnen te vluchten bij een zomerse bui. Zo geniet je nog langer van je terras.

Jaap Reesema. Fotografie: Harol
Jaap Reesema. Fotografie: Harol

Design meets comfort
Wanneer je kiest voor een lamellendak van Harol combineer je design met ultiem comfort. Bij de Belgische fabrikant ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en een duurzaam product dat jarenlang meegaat. De terrasoverkappingen van Harol kun je volledig naar wens samenstellen en zijn uit te breiden met verschillende upgrades voor nóg meer comfort. Kies bijvoorbeeld voor ingebouwde verlichting of verwarming, houten- of glazen schuifwanden voor meer beschutting of kies net als Jaap en Kim voor ingebouwde screens. Zonwerende screens houden niet alleen de laagstaande zon tegen, maar bieden indien gewenst ook meer privacy én houden kleine insecten tegen zonder je zicht op de tuin te verliezen. Wist je dat Harol zelfs screens heeft die volledig werken op zonne-energie? Stijlvol, functioneel én duurzaam dus. Of je nu kiest voor screens, schuifwanden of verwarming; Harol biedt altijd maatwerk passend bij jouw woonstijl. Zo combineer je design met ultiem comfort. Kom maar op met de zon deze zomer! harol.nl

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Harol.

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Redactie

Back to top