Overslaan en ga direct naar de inhoud

Op reis naar Indonesië? Dit hotel in Lombok wil je bezoeken

The Legian Sire.
The Legian Sire.

Wij weten uit ervaring hoe lastig de keuze kan zijn: welk hotel gaan we boeken voor onze volgende reis? Vandaag een tip: The Legian Sire.

Voor de mooiste uitzichten op Bali’s beroemdste vulkaan de Gunung Agung moet je je hotel boeken op het naburige eiland Lombok. Een van de beste plekken is The Legian Sire, dat eind van dit jaar de poorten opent. Het resort ligt aan een bijna vier kilometer lang privé strand. Vanuit de 46 suites, die elk minimaal een oppervlakte van 100 m2 hebben, is er een fantastische blik op de ervoor liggende Gili-eilanden, waarachter de Gunung Agung verrijst.

Vanaf het terras van je suite kun je genieten van de vaak spectaculaire zonsondergangen. Vlak bij het strand ligt een terrasvormig zwembad met lengtes van 70 en 50 meter, geïnspireerd op de rijstvelden in de omgeving van het resort. Het ontwerp van The Legian Sire is van Agnes Affandy en Shaun Yeo, discipelen van de Indonesische designgoeroe Jaya Ibrahim. Van de diverse eet- en drinkgelegenheden kun je een bezoek aan de Champagne Bar niet overslaan, waar de gehele dag een uitgebreide selectie aan champagnes wordt geschonken.

Hier boek je het hotel

In Residence Traveller delen we hoteltips en restaurants, omdat het lastig is welk hotel te boeken voor je volgende reis. Om je op weg te helpen hebben we een selectie gemaakt van exclusieve hotels. Exclusief in de ruimste zin des woords, maar in elk geval met een geheel eigen design. En dat kan variëren van superklassiek tot superminimalistisch. Hier bestel je Residence Traveller

Residence kan commissie verdienen met links op deze pagina, uiteraard selecteren wij alleen producten die wij zelf ook fantastisch vinden. Lees hier hoe dat werkt. 

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Walter W.C. de Vries

Back to top