Overslaan en ga direct naar de inhoud

Dierenvrienden opgelet: 7 x stijlvolle items voor (huis)dieren in je huis en tuin

Dogguo Block dog bed. Fotografie: Dogguo
Dogguo Block dog bed. Fotografie: Dogguo

Onze huisdieren hebben al een speciaal plekje in ons hart en met deze items creëer je ook nog eens een mooi en fijn plekje in huis. Van een luxe hondenmand tot een handig vogelhuisje: de redactie van Residence selecteert een aantal favorieten. 

Huisdieraccessoires komen in allerlei vormen en maten. Je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat. Heb je alles nodig? Zeker niet. Maar mocht je op zoek zijn naar iets extra's voor je huisdier of een speciaal item dat je zelf ook mooi vindt, kijk dan vooral verder. Deze stijlvolle en praktische huisdieraccessoires zijn allemaal ontworpen om het leven van jou en je harige vriend comfortabeler en mooier te maken.

Wil je je tuin of balkon nog diervriendelijker maken? Denk dan bijvoorbeeld ook eens aan een insectenhotel of bloemen en planten die vlinders en bijen aantrekken, zoals vlinderstruik, lavendel en zonnebloemen. 

Hier shop je de producten:

Residence kan commissie verdienen met links op deze pagina, uiteraard selecteren wij alleen producten die wij zelf ook fantastisch vinden. Lees hier hoe dat werkt. 

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Lisa van der Klink

Back to top