Overslaan en ga direct naar de inhoud

3 tips voor het ultieme kerstgevoel


Tip 1: de geur van geroosterde kastanjes


Dit keer is een verse appeltaart bakken niet nodig om gasten een warm welkom te geven. Steek één uur van te voren de nieuwste geurkaars The Roasted Chestnut Deluxe Candle aan. In dit aroma vind je de geur van geroosterde kastanjes met een vleugje kaneel, nootmuskaat en karamel. Deze kaarsen geeft niet alleen een sfeervol aroma, een huis vol kaarslicht zorgt ook voor een romantische sfeer.
Tip 2: Vul het huis met feestelijk groen


Om de trap gewikkeld, aan de muur of op de schoorsteen, voor de echte kerstlook vul je het huis met dennentakken, rozemarijn en maretak. Combineer het groen met doorzichtig glas en lichtkleurige zijden linten. Op deze manier zijn de takken aangekleed zonder dat het truttig wordt. Tijdens kerstochtend steek je de Pine & Eucalyptus Candle aan voor een fris begin.
Tip 3: Bouw een toren van cadeaus


Als klap op de vuurpijl maak je een grote stapel op tafel van de Giant Christmas Crackers. Deze pakketjes, geïnspireerd door het Engelse vuurwerk, zijn gevuld met een leuke giveaways zoals een geurtje, crème en lotion. Een cadeautoren zorgt niet alleen voor de ultieme partysfeer, de gasten delen ook het plezier om de geschenken samen uit te pakken!
Beeld: Instagram, Jo Malone London

Meer tips:
- 5 tips voor een levendig interieur
- 3 tips voor een stijlvolle badkamer
- 4 x marmer in huis

Back to top