Overslaan en ga direct naar de inhoud

Het perfecte schoonheidsslaapje


Het belang van een goede nacht slaap is inmiddels wel bij iedereen bekend. Meer energie, verbeterde concentratie, betere gezondheid; en dan hebben we het nog niet over wat het doet voor je looks en de lijn. Wat kun je doen om je nachtrust te verbeteren? Een van de basisvoorwaarden is een goede matras. Er zijn veel verschillende soorten en materialen op de markt en geen lichaam is hetzelfde. Auping helpt je op weg met beter slapen én met het kiezen van de perfecte matras met de Auping Better Days app.

Persoonlijk slaapprofiel


Enerzijds is de app een slaapcoach die je helpt met tips om nog beter te slapen en een intelligente wekker die je op het juiste moment van je slaapcyclus wekt. Functionaliteiten die al bekend (en populair) zijn van andere slaap-apps, maar Auping vult de app aan met de mogelijkheid om de data om te zetten in een persoonlijk slaapprofiel. De Auping-adviseur kan vervolgens aan de hand van deze gegevens een persoonlijk, passend matrasadvies geven. Door middel van een foto kun je via de app ook zien hoe recht je ruggengraat op je huidige matras ligt.

Een matras voor iedereen


Het matrassenportfolio van Auping is ook vernieuwd om nog beter aan te sluiten bij de voorkeuren en behoeftes van verschillende schone slapers. Van jong publiek dat een eerste huis aan het inrichten is tot een doelgroep die behoefte heeft aan meer comfort en ondersteuning. De matrassen zijn van duurzame kwaliteit en worden zoveel mogelijk gemaakt van herbruikbare materialen en grondstoffen. Koop je een nieuwe matras bij Auping, dan mag je je oude inleveren, ongeacht het merk. Zo wil Auping zijn steentje bijdragen aan het verkleinen van de berg matrassen die jaarlijks in de verbrandingsoven verdwijnen. Zo’n 1.2 miljoen stuks.

Tussen 5 mei en 5 juni heeft Auping een actie en krijg je zelfs tot € 500 retour bij aankoop van de nieuwe Auping-matrassen als je je oude matras inlevert.

Back to top