Overslaan en ga direct naar de inhoud

Lifestyle concept mixt meubels en keukens


Sinds 2015 zijn Boffi en De Padova gefuseerd. Hoe hebben jullie elkaar gevonden?


De meubels van De Padova en de keukens van Boffi spreken dezelfde taal. We delen dezelfde waarden en interpreteren design op een soortgelijke manier. Dat is de reden dat we onze merken destijds verenigd hebben, en ook waarom we nu zijn gaan proberen de producten samen in een showroom te tonen. Dat blijkt heel goed te werken. Keukens zijn meer onderdeel geworden van het interieur van mensen en dat kunnen we op deze manier ook in onze winkels ook laten zien. Het is een compleet concept waar je alles voor thuis kunt vinden, in een relaxte omgeving. Als dit je smaak is kun je in principe in onze winkels alles krijgen wat je nodig hebt. Dat is vrij uniek in dit segment.

>> Must-sees in de Rotterdamse Witte de WithstraatWat valt jullie op in de keukenwereld op dit moment?


Wij zien al lang dat de keukens steeds meer geïntegreerd worden in het interieur. Mensen willen een mooie, comfortabele keuken die een eenheid vormt met de rest van het huis. Op technisch vlak is steeds meer mogelijk voor thuis, maar ook voor het exterieur van de keuken is steeds meer mogelijk om de keuken te laten opgaan in het en er niet meer zo zeer als een keuken uit te laten zien.

>> Hotspots in Rotterdam

Kun je een voorbeeld geven wat er helemaal nieuw is?


Patricia Uquiola heeft voor ons een keuken ontworpen die er volledig anders uit ziet. De keuken echt opnieuw uitgevonden. Het is een modulair systeem en blijft weg van alle traditionele opvattingen en materialen die we normaal van keukens zien. Salinas, hij is ook te zien in de etalage in Rotterdam. Ze werkt met staal en steen en het geheel heeft een landelijk, industrieel gevoel. We zijn heel blij dat zo'n samenwerking ons totaal nieuwe inzichten geeft, dat is echt aan Patricia Urquiloa toe te schrijven.Salinas van Patricia Urquiola voor Boffi.

Meer keukens:
Keukens van Piet Boon
Tips voor een perfect keukeneiland
Top 6 fouten in de keuken

Back to top