Overslaan en ga direct naar de inhoud

Always Close nieuw project Studio Job


Gesitueerd in een oud negentiende eeuws gebouw met maar liefst vier verdiepingen moest het een werkbare plek worden, maar tegelijkertijd ook een plek waar Studio Job meer dan 100 nieuwe ontwerpen kon plaatsen. Het gebouw bestaat uit onder andere een kantoor, conference room, winkel en een vergaderruimte voor cliënten. Elke ruimte is van vloer tot plafond ontworpen door Studio Job. Het Belgische duo kreeg volledig de vrije hand, waardoor de macht van geld met een vette knipoog wordt benaderd. Voor het duo voelde dit project als een once-in-a-lifetime kans om een functioneel interieur te creëren dat kunst en design, object en vorm, allemaal laat samen komen. Elk object in de ruimte is op maat gemaakt en uniek. Kijk mee naar dit bijzondere kantoor.









De mooiste zwembaden >
Deze hotspot in Hilversum mag je niet missen >
Nog op zoek naar buitenmeubelen? Wij hebben een mooie collectie gespot >

Residence.nl maakt gebruik van cookies

Klik hieronder op 'Akkoord' om het gebruik van cookies te accepteren en door te gaan naar de website.

Back to top