Overslaan en ga direct naar de inhoud

Dress your interior
The Contemporary Collection
Cole & Son laat met de nieuwe Contemporary Collection zien hoe je BEHANG en STOFFEN mooi kunt MIXEN en MATCHEN.

Cole & Son viert de zestigste verjaardag van behang Woods met de lancering van The Contemporary Collection. Een bijzondere collectie met behang én, voor het eerst, prachtige stoffen. Samen met de reeds bestaande behangcollectie Icons vormen deze drie collecties The Cole & Son Compendium, een uniek aanbod van Cole & Son’s allerbeste hedendaagse designs met een groot scala aan kleuren en stijlen die gemaakt zijn om met elkaar te worden gecombineerd. via bartbrugman.com

Puur Natuur
De nieuwe Colour by Nature collectie van Farrow & Ball bestaat uit echte KLEUREN uit de natuur.

De pure kleuren van de natuur zijn terug te vinden in de nieuwe Colour by Nature collectie van het Britse verfmerk Farrow & Ball. Daarvoor schakelde het merk de hulp in van het Natural History Museum in Londen en het negentiende-eeuwse boek Werner’s Nomenclature of Colours, waarin kleuren uit de natuur voor het eerst werden geclassificeerd. ‘Het zijn niet gewoon kleuren geïnspireerd door de natuur, maar exacte tinten van planten, dieren en mineralen uit een tijd waarin een groot deel van de wereld nog ontdekt moest worden’, aldus Charlotte Cosby, creatief directeur van Farrow & Ball. De collectie bestaat uit 16 nieuwe kleuren die onderling met elkaar kunnen worden gecombineerd en vanzelfsprekend eco-vriendelijk zijn geproduceerd.

Haute couture stoffen
De NIEUWE stoffen van Élitis lijken rechtstreeks van de CATWALK te komen.

Voor de nieuwste collecties stoffen keek het Franse merk Élitis naar wat er zich op de catwalk afspeelt. Het resultaat: spannende stoffen waarin het gebruik van verschillende draden en bijzondere weeftechnieken zorgt voor een prachtige textuur, een intense dieptewerking en heerlijke kleurencombinaties. De Invitation-collectie bijvoorbeeld bestaat uit meubelstoffen die door de prachtige glans, structuur en dessins niet zouden misstaan in een mantelpak.
Raam-mode
Indivipro levert MAATWERK voor RAMEN en kiest daarbij vooral voor NATUURLIJKE materialen.

Zijde, wol, linnen en hout zijn materialen waar Indivipro graag mee werkt omdat ze zorgen voor een prachtige, natuurlijke en luxe uitstraling in het interieur. In de studio worden eigen stoffendessins ontworpen die door befaamde Italiaanse weverijen worden vervaardigd. De collectie strekt zich uit van gordijnen en vouwgordijnen tot roller shades en wooden blinds. Maatwerk in raamdecoratie, naar wens gemotoriseerd en in combinatie met smart-home systemen. Indivipro werkt samen met veel bekende interieurarchitecten en beschikt over een eigen assemblage-afdeling voor raamdecoratie en een gordijnatelier waar de raamdecoraties op maat worden gemaakt.

Fris & Elegant
De stoffen en behangcollecties van het Engelse The Romo Group zijn alles behalve klassiek Brits.

Al bijna honderdtwintig jaar is het familiebedrijf The Romo Group een van de meest toonaangevende Britse merken op het gebied van behang en interieurstoffen. De nieuwe collecties zijn elk jaar verfrissend en vernieuwend en tegelijkertijd tijdloos en elegant. Voor de Mizumi collectie van Black Edition combineert de Japanse ontwerper Katsutoshi Yuasa traditioneel Japans houtsnijwerk met moderne digitale fotografie. Dit adembenemende landschap is een uitvergrote interpretatie van een van zijn originele houtsnedes. Behangpaneel Mizumi is maar liefst 320 cm hoog. blackedition.com.
Arlyn, een van de nieuwste collecties meubelstoffen van Romo, heeft niet alleen levendige kleuren en subtiele geometrische dessins, maar ook een luxe uitstraling.

Intrigerende Dessins
Wallpaper met duizelingwekkende dessins. Maak kennis met de nieuwe Bold-collectie van Eijffinger.

Bold, de nieuwste collectie van Eijffinger, is een stoere behanglijn die een hedendaagse twist geeft aan de typische jaren vijftigstijl. Oversized geometrische patronen, duizelingwekkende ruiten, suède, krijt, lak en metallic – een lijn die tegelijkertijd stoer en chic is, maar ook tactiel en zacht. De kleuren variëren van subtiel zand, metallic brons, vergrijsd linnen, vintage blauw, lakzwart en poederroze. De monumentale dessins zijn op verschillende manieren te plakken en creëren zo steeds weer een ander grafisch patroon op de muur.

Krachtige kleuren
Warm terracotta, nachtblauw, pittig paars?... De nieuwe kleuren van Pure & Original laten muren spreken.

Pure & Original is een Nederlands merk dat bekendstaat om de bijzondere kalk- en krijtverven in naturelle tinten, maar ook vollere kleuren met bijzondere effecten zoals tadelakt, betonlook. Het merk heeft ook afwasbare muurverven die geschikt zijn voor keukens en badkamers en lakken voor binnen en buiten, ook op oppervlaktes waar verf snel slijt zoals trappen, vloeren en gevels. Er zijn meer dan 160 kleuren die allemaal gemaakt zijn op waterbasis en met natuurlijke en organische pigmenten. Alle verf wordt in België gemaakt met respect voor mens en natuur.

Back to top