Overslaan en ga direct naar de inhoud

Minotti's Connery: Multifunctioneel met een vleugje couture

In de Dress Your Home Special van Residence nr. 5 vind je alle inspiratie om je huis opnieuw aan te kleden. De finishing touch is de nieuwe Connery bank van Minotti. Ultieme luxe in design en uitvoering.

Minotti’s Art Director Rodolfo Dordoni tekende de Connery bank voor de 2020 Collection van Minotti. Een eigentijdse eyecatcher met een multifunctioneel karakter. Het Connery zitsysteem is veelzijdig, zowel qua samenstelling als in de combinatie van materialen.

Aanpasbaar assortiment
De Connery leent zich voor alle mogelijk composities want het luxemerk Minotti biedt diverse opties aan waarmee je naar hartenlust kunt combineren. Naast de traditionele vierkante chaise longues zijn er ook ronde elementen die op verschillende manieren kunnen worden gekoppeld. Handige ‘Flap’-planken zorgen ervoor dat je altijd een plekje hebt voor spullen die je binnen handbereik wilt hebben.

Zuivere lijnen
Het design van de Connery wordt bepaald door strakke lijnen en verfijnde details. De geometrische basis vormt een aangenaam contrast met de zachtheid van de zitting die is gevuld met ganzendons. De gewatteerde basis kan worden bekleed met zowel stof als met stroken leer en de ‘Flap’ planken zijn bekleed met leer of mokka-essenfineer. Daarmee krijgt deze bank met zijn architectonische design, een vleugje couture. minotti.com

Back to top