Overslaan en ga direct naar de inhoud

GSI Ceramica laat techniek en ambacht uit Italië zien

De producten van GSI Ceramica staan voor zowel schoonheid als schoon, met grote aandacht voor hygiëne.
De producten van GSI Ceramica staan voor zowel schoonheid als schoon, met grote aandacht voor hygiëne.

GSI Ceramica presenteert een nieuwe collectie: Nubes. Deze bevat lichte en veelzijdige producten die esthetisch zeer aantrekkelijk zijn én avantgardistische innovaties bevatten. Een badkamer inrichten met GSI-producten betekent zowel een keuze voor schoonheid als voor de schoonste, oftewel hygiënische hoogwaardigste, technologieën.

De nieuwe collectie Nubes combineert een eeuwenoude maakwijze, die compleet in Italië plaatsvindt, met innovatieve technieken en materialen.

Gebalanceerd design 

De wasbakken van Nubes hebben een dubbelwandig ontwerp, waardoor ze zowel op muren, meubels en planken geïnstalleerd kunnen worden. De buitenste rand is slechts 8 centimeter, waardoor het design licht en gebalanceerd oogt. Geselecteerde bassins zijn ook verkrijgbaar in gekleurde matte finishes. Nubes bidet ook een losstaande badkuip.

Stilte en hygiëne 

De collectie omvat ook toiletpotten en een bidet, zowel een versie die aan de muur te bevestigen is als een die op de vloer te plaatsen is, allen ontwerpen met zachte lijnen. De wc’s bevatten het Swirlflush®-spoelsysteem: dit stilste systeem ter wereld verdeelt het water gelijkmatig over het keramieken oppervlak. Door het slimme design zonder verborgen randen, wordt alles gelijkmatig schoon. Ook bevatten de toiletpotten en wasbakken een Extraglaze® Antibacterial keramieken finish met zilveren en titanium ionen. Deze extreem gepolijste afwerking maakt schoonmaken makkelijker en zorgt voor extra hygiëne met 99,99 procent minder bacteriën.

Italiaanse innovatie

Deze nieuwe formule is ook toegepast op de wc-brillen gemaakt van materialen die de groei van ziektekiemen en bacteriën voorkomen, dankzij de eigenschappen van zilverionen. Daarnaast zijn de brillen uitgerust met het innovatieve QuickRelease-installatiesysteem waardoor je deze met de hand, zonder gereedschap, kunt installeren. Het SoftClose-systeem voorkomt harde geluiden bij het dichtdoen.

GSI CERAMICA

De productie van GSI Ceramica vindt compleet plaats in Civita Castellana, de Italiaanse regio boven Rome die bekendstaat om de keramische producten die er al duizend jaar op traditionele wijze worden gefabriceerd. Ambacht gaat hier hand in hand met techniek, om zo de beste producten te maken onder de meest veilige omstandigheden voor mens en milieu. Zo wordt gewerkt met de nieuwste apparaten om tot een circulair maakproces te komen waarbij energie, warmte en water hergebruikt wordt.

Meer informatie vind je hier.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met GSI Ceramica

INSPIRATIE

Back to top