Overslaan en ga direct naar de inhoud

Ready, set, go! Residence's no.4 ligt in de winkel.

Het is lente! De nieuwste Residence nodigt uit om naar buiten te gaan.

Buitenhonger!

Nu we het afgelopen jaar allemaal vooral thuis zijn geweest, is de behoefte aan frisse lucht en beweegruimte groter dan ooit. We willen eruit, de buitenlucht en de wijde wereld in, op zoek naar nieuwe avonturen. Oftewel, buitenhonger! Residence no. 4 geeft je deze maand een zonnige dosis wooninspiratie en een extra tuindossier om je buitenruimte zomerklaar te maken.

Zin in de zon

In ons aprilnummer laten we ons inspireren door vijf mooie interieurs die de zon in huis halen. We kijken onder andere achter de voordeur van een hedendaags Italiaans jachthuis en in een prachtig Amsterdams grachtenpand. Ook laten we het Marokkaanse huis van twee expats uit Parijs zien: 'We houden van het eindeloze uitzicht, vanaf zonsopgang tot in de sterrennacht.'

Helenio Barbetta / Living Inside
Helenio Barbetta / Living Inside

 

Het stijlvolle buitenleven

Nu het weer lente is, snakken we om meer naar buiten te gaan. Maar wel met de stijl en in het comfort van binnen. Het tuindossier staat boordevol nieuwe tuintrends. Een heerlijk lentediner op fijne stoelen en tafels om aan te eten, lezen en werken. Behoefte aan schaduw? Creëer een buitenkamer met parasols, een dak en gordijnen. En heb je al eens naar je dak gekeken? Misschien kun je daar een (extra) daktuin realiseren. Je leest er alles over in het tuindossier.

Tine K Home
Manutti

Fluitende vogeltjes

Ver hoef je niet altijd te gaan om de reuring van alledag achter je te laten. Kom helemaal tot rust in deze heerlijke Hollandse natuurhuisjes. De meest bijzondere adressen vind je in Residence no. 4.

Villa Tonden
Cabiner

Residence's nieuwe april 2021 nummer ligt vanaf donderdag 25 maart in de winkel en is hier online te bestellen

Cover:
Fotografie: Sigurd Kranendonk, Styling: Kamer 465

Back to top