Overslaan en ga direct naar de inhoud

Een kijkje in de collectie rijke muurbekleding van Arte

Arte

ARTE Gitane neemt je met de nieuwe collectie niet-alledaagse muurbekleding met rijke patronen mee op wereldreis, van Tibet tot het Ottomaanse rijk. Hier een selectie van nieuwe dessins.

Ondas

Dit patroon met folkloristische kleuren heeft als basis een interpretatie van natuurlijk vlechtwerk. Het laat je meevoeren op een eindeloze stroom van geometrische golven.

Emperador.
Emperador.
Fiori Antichi heeft een gedetailleerde bloemenprint.
Fiori Antichi heeft een gedetailleerde bloemenprint.

Emperador

Dit kleurrijke patroon gebaseerd op een handschilderij illustreert een vrolijk tafereel uit het Ottomaanse rijk. Er valt eindeloos veel te ontdekken. De muurbekleding imiteert erg fijne zijde. Een waar statement piece.

Fiori antichi

Dit verfijnde patroon toont een gedetailleerde bloemenprint. Het haalt zijn inspiratie uit vintage stoffen die een rijk gevoel geven. Deze frivole tekening komt tot haar recht door het linneneffect en door de subtiele metaalaccenten.

Tigris

Dit gedurfde dessin verbeeldt Tibetaanse tijgers op een eclectische wijze. Tijgertapijten zijn in Tibet belangrijk tijdens meditaties en beschermen tegen negativiteit. Het unieke pareltje op linnen schittert dankzij de metaaltoets als basis. Dit zijn subtiele verwijzingen naar de Tibetaanse cultuur.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Arte. Hier vind je meer informatie. 

INSPIRATIE

Back to top