Overslaan en ga direct naar de inhoud

Dolce & Gabbana gaat samenwerking aan met Amsterdams hotel

Het patissier team met in de hoofdrol Vipin Charly onder leiding van Sidney Schutte heeft de Afternoon Tea ontwikkeld in samenwerking met Dolce & Gabbana.
Het patissier team met in de hoofdrol Vipin Charly onder leiding van Sidney Schutte heeft de Afternoon Tea ontwikkeld in samenwerking met Dolce & Gabbana.

Fan van een high tea op hoog niveau? Dan moet je komend najaar richting Waldorf Astoria Amsterdam. Het patissier team met in de hoofdrol Vipin Charly onder leiding van Sidney Schutte heeft de Afternoon Tea ontwikkeld in samenwerking met Dolce & Gabbana.

Dat de Italiaanse keuken een feestje is hoeft niemand je meer uit te leggen, maar hoe groot dat feest wordt blijkt wel uit de nieuwe Afternoon Tea bij Waldorf Astoria Amsterdam. Daar is manager Roberto Payer een samenwerking aangegaan met Dolce & Gabbana: “Waldorf Astoria Amsterdam en Dolce & Gabbana zijn iconen op het gebied van luxe, smaak en stijl. Het is geweldig dat onze teams elkaars versterken. Hierdoor kunnen onze gasten genieten van een onvergetelijke ervaring.”

Waar die onvergetelijke ervaring uit bestaat? Smaken en kleuren die Sicilië weerspiegelen, legt de manager uit. Met traditionele Cannoli met pistache en sinaasappel, baba: een luchtig cakeje met limoncello, basilicum en citroen-pistache scones.

Thee drinken in stijl

Daarnaast iets unieks: de chefs hebben de Italiaanse Vlag gerecreëerd met ricotta, gekonfijte bergamot, citroen, sinaasappel en chocolate chips.

Doordat Payer zich heeft laten inspireren én de Afternoon Tea heeft ontwikkeld in samenwerking met Dolce & Gabbana, ziet het er allemaal enorm smaakvol uit.

Hieronder een voorproefje:

De Dolce & Gabbana Afternoon Tea in Waldorf Astoria Amsterdam kost 58,50 euro en wordt sinds 8 oktober iedere vrijdag, zaterdag en zondag geserveerd in Peacock Alley.

Fotografie: Jan-Kees Steenman, SEEITYOURSELF

INSPIRATIE

Back to top