Overslaan en ga direct naar de inhoud

Nu cadeau bij 10x Residence: oplaadbaar lichtpunt van Nederlands designmerk Humble

Residence inspireert elke maand met de nieuwste trends op het gebied van interieur, design, kunst en reizen. Sluit nu een abonnement af en ontvang een oplaadbare lamp van Nederlands designmerk Humble t.w.v. 119 euro.  

De oplaadbare, sfeervolle lichtpuntjes van Humble zijn ideaal voor alle hoekjes zonder stekker die wel wat licht kunnen gebruiken. Bij deze actie hoort de Humble One in kleur Walnut. Winkelwaarde € 119, nu gratis bij een abonnement op Residence. Beperkte oplage.

Oplaadbaar lichtpunt van Humble 

Humble is een Nederlands designmerk dat draadloze sfeerverlichting met een vriendelijke uitstraling maakt. De lampjes zijn perfect voor alle tafels, planken en hoekjes in huis of tuin waar je wel een lichtpuntje kan gebruiken, maar geen stekker in het stopcontact kunt steken.

Ze zijn te dimmen in drie standen en gaan, wanneer je ze volledig oplaadt, tot wel 140 uur mee. Bij deze actie hoort de Humble One in de kleur Walnut, er zijn meerdere versies verkrijgbaar. humblelights.com

Laat je elke maand verrassen door Residence. Twijfel niet langer en abonneer nu. Verwen jezelf met 10 x Residence en een oplaadbaar lichtpunt van Nederlands designmerk Humble t.w.v. 199 euro, nu voor 69,90.

Bestel het hier.

INSPIRATIE

Back to top