Overslaan en ga direct naar de inhoud

Binnenkort in Parijs: woon- en designevenement Maison&Objet

Binnenkort gaat Maison&Objet van start in Parijs.
Binnenkort gaat Maison&Objet van start in Parijs.

Na twee bizarre jaren opent de zakelijke evenementenindustrie weer stap voor stap haar deuren. Komende maanden staan er weer mooie events op de planning, waaronder ook de tweejaarlijkse interieur- en designbeurs Maison&Objet in Parijs. 

Het is een bewogen jaar geweest waarbij we voornamelijk veel tijd achter onze computers hebben doorgebracht. Nu is het tijd voor een nieuw begin én krijg je de kans Maison&Objet in Parijs te bezoeken. Ben jij er ook bij om iedereen weer eens 'live' te ontmoeten in Parijs? Noteer 9 t/m 13 september dan alvast in je agenda! 

Maison&Objet is de one-stop-shop om in contact te komen met de makers, bedenkers en beslissers van onze moderne woonstijlen. Op dit moment hebben al meer dan 1.500 merken hun deelname aan de septembereditie bevestigd en uit een online enquête van Maison&Objet bleek dat 93% van de trouwe bezoekers van de beurs van plan is te komen. De hele branche heeft er duidelijk weer zin in!.

Maison & Objet Parijs

De Franse overheid heeft sinds 30 juni groen licht gegeven voor vakbeurzen en evenementen. Van 9 t/m 13 september 2021 kun je weer je designhart ophalen bij Maison&Objet in Parijs. Spot de laatste trends van interieur en design. Uiteraard met inachtneming van alle gezondheid- en veiligheidsmaatregelen

Nog een goede reden om de beurs te bezoeken: Maison&Objet Parijs is uniek in haar soort. Het is in de decoratie- en designsector hét evenement dat actief inspeelt op nieuwe ontwikkelingen en consumententrends. Met bovendien een bijzonder en veelzijdig totaalaanbod. Kom het ontdekken op Maison&Objet in Parijs!

Voor alle informatie over de beurs kun je terecht op de website. Voor vragen kun je ook terecht bij Promosalons Nederland (de Nederlandse partner van de M&O) T. 020 4620020, E. netherlands@promosalons.nl

INSPIRATIE

Back to top