Overslaan en ga direct naar de inhoud

Een kijkje in de nieuwste interieurwinkel van ’t Gooi

De interieurwinkel is gevestigd in een prachtig luxe landgoed en strekt zich over 900m2 aan luxe wooninspiratie.
De interieurwinkel is gevestigd in een prachtig luxe landgoed en strekt zich over 900m2 aan luxe wooninspiratie.

In het Gooise ’s-Graveland is onlangs de nieuwe luxe woonwinkel Luxury By Nature geopend. De interieurwinkel is gevestigd in een prachtig luxe landgoed en strekt zich over 900m2 aan luxe wooninspiratie.

Luxury By Nature is geen nieuwe naam voor de liefhebbers van interieurwinkels. 10 jaar geleden opende ze al een eerste locatie in Amsterdam IJburg. Inmiddels is er een nieuwe flagshipstore in ’t Gooi geopend. De opening vond plaats vlak voor de lockdown in de winter van 2021, gelukkig mag de winkel sinds kort weer bezoekers ontvangen.

Nieuwe hotspot in ’t Gooi

In de winkel vind je luxe behang van merken als Arte, IKSEL, ÉLITIS, Papiers de Paris, Tissage Mahieu en verf van Little Greene. Volgens de winkel hebben zij de grootste behang- en stoffencollectie van Europa in huis.

Iedere kamer heeft een eigen thema.
Iedere kamer heeft een eigen thema.

De behang- en stoffencollectie kun je bewonderen in de zogenaamde stoffenkamers. Daar hangen honderden luxe stoffen waar je met de hulp van interieurexperts doorheen kunt gaan om jouw favoriete kleur te vinden.

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Daarnaast vind je in de winkel een uitgebreid assortiment in designmeubelen van merken als Macazz, Hamilton Conte en Nobilis.

Je vindt de winkel in het statige pand in het monumentale Schaep en Burgh in ’s-Graveland. Een landhuis met statig koetshuis, oranjerie en indrukwekkende tuinen. Kijk hier voor meer informatie.

Bij Residence zijn we dol op mooie interieurwinkels. Benieuwd naar meer hotspots? Bekijk ook dit artikel vol luxe woonwinkels.

Fotografie: RmariusB, Tekst: Roel Janssen 

INSPIRATIE

Back to top