Overslaan en ga direct naar de inhoud

Joanna Stevens inspireert met beelden van haar jaloersmakende tuin

De tuin van Joanna Stevens.
De tuin van Joanna Stevens.

Joanna Gaines staat bekend om haar smaakvolle tuin. Op Instagram deelt de tv-ster en interieuricoon foto’s van haar voorjaarstuin. Een en al inspiratie.

Joanna Gaines deelt op haar Instagrampagina dagelijks beelden van haar boerderij met haar miljoenen volgers. Onlangs liet ze ons meegenieten van haar tuin, die kleurrijk in bloei staat met voorjaarsbloemen.

In haar tuin heeft ze een groentetuin, bloemen, ren voor haar kippen en plek voor spontane diners. Niet zo gek dat ze er zoveel waarde aan hecht, tegen Today.com zei ze eerder dat het meer is dan een tuin: ‘Deze boerderij is een blijvende plek dat we van generatie op generatie gaan doorgeven. Ik kan mezelf voorstellen dat onze kinderen hier ooit gaan trouwen.’  

Meer zien van Joanna
Wil jij meer zien over Joanna Gaines? Op Discovery+ kun je genieten van Magnolia Table with Joanna Gaines. Een kookshow waarin ze vanuit haar groentetuin de meest smakelijke gerechten op tafel tovert. Je krijgt daarbij een kijkje in haar tuin, maar ook landelijke keuken.

Joanna Gaines heeft inmiddels al verschillende boeken op haar naam staan.

Residence kan commissie verdienen met links op deze pagina, uiteraard selecteren wij alleen producten die wij zelf ook fantastisch vinden. Lees hier hoe dat werkt. 

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Roel Janssen

Back to top