Overslaan en ga direct naar de inhoud

Dirigent van je huis met deze ruimtecontroller

LS Touch ruimtecontroller
LS Touch ruimtecontroller

De ultieme tool om je leven thuis in goede banen te leiden, de LS TOUCH, het smarthome-systeem van JUNG. Een symfonie van smarthome-comfort, beschikbaar in 63 Les Couleurs Le Corbusier-kleuren.

Één ruimtecontroller met 32 functies
In de constante zoektocht naar vernieuwing en verpakt in vooruitstrevend design, presenteert JUNG LS TOUCH: een smarthome-bedieningspaneel met de afmeting van een schakelaar. De slimme domotica-regelaar bestuurt alle functies in de woning, van zonwering en temperatuurregeling tot binnen- en buitenverlichting. Met de in totaal 32 functies, wil LS TOUCH alle commando’s centraliseren en het besturen van een smarthome-systeem naar een hoger niveau van gebruiksgemak tillen.

Dat gebruiksgemak zie je ook terug in de natuurlijke vormgeving van de interface en in de intuïtieve bediening van de LS TOUCH. Net als bij een smartphone, worden menu’s aangeklikt en uitgerold, apparaten en bevelen geselecteerd en uitgevoerd.

Vederlicht design
Om het kameleoneffect van de smarthome-schakelaar te verhogen, is de LS TOUCH verkrijgbaar in maar liefst 63 Les Couleurs® Le Corbusier-opties en in metalen uitvoeringen van de LS 990-lijn. De vrijheid die de vele kleuren- en materialenopties bieden,  in combinatie met het eenvoudige gebruik en de technische prestaties, maken van de LS TOUCH een kleine onmisbare mastermind in de woning.

www.jung.nl

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met JUNG

Over de auteur

Redactie

Back to top