Overslaan en ga direct naar de inhoud

7 x de mooiste kussens om je slaapkamer op te vrolijken

Slaapkamer door Stock Dutch Design. Fotografie: Space Content Studio voor Residence 1, 2024.
Slaapkamer door Stock Dutch Design. Fotografie: Space Content Studio voor Residence 1, 2024.

Op zoek naar een nieuw sierkussen om je slaapkamer meer kleur te geven? Zoek niet verder! Wij selecteren zeven sierkussens die je vandaag nog op je wishlist kunt zetten.

Verschillende maten, kleuren en prints: bij het decoreren met sierkussens kun je helemaal uitpakken! Daarom selecteren we in deze shopping zeven kussens waarmee jij in een handomdraai meer kleur aan je slaapkamer toevoegt. Van een geblokt patroon tot bloemen.

Ook nog op zoek naar het perfecte hoofdkussen? Op Residence hebben we de slaapexperts van Auping eerder al gevraagd tips te geven hoe je een perfect hoofdkussen kiest. Het is namelijk het verlengstuk van je matras. ‘Het zorgt voor de juiste ondersteuning van je hoofd waardoor je nekspieren zich kunnen ontspannen en je rug in een mooie, natuurlijke houding ligt. Het is onmisbaar voor een goede slaaphouding.’ 

 

Hier shop je de mooiste kussens om je slaapkamer op te vrolijken:

Residence kan commissie verdienen met links op deze pagina, uiteraard selecteren wij alleen producten die wij zelf ook fantastisch vinden. Lees hier hoe dat werkt. 

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Redactie

Back to top