Overslaan en ga direct naar de inhoud

Wonen in het buitenland: historische villa Lucca Toscane met tien kamers

Lucca Toscane
Lucca Toscane.

Villa Francigena, Lucca is een historische villa uit begin 18e-euw uniek gelegen aan de westelijke rand van Lucca.

De villa is goed bereikbaar en ligt aan het einde van een straat die vernoemd is naar de villa. De beroemde “le Mura”, van Lucca, is slechts op 5 km afstand. De villa heeft een oppervlakte van ca. 600 m²: op de ‘bel-etage’ een grote entreehal met fresco, 2 ruime lichte woonkamers, een grote eetkamer met een antieke “Rococo"-stijl open haard en ruime woonkeuken met uitloop naar het terras/balkon.

De eetkamer
De eetkamer.

Dit geheel is gesitueerd rond een “Carrara” marmeren trappenhuis in “Art Deco" stijl. Op de 2e verdieping met kastanjehouten authentieke balken, zijn 4 ruime slaap en studeerkamers, 2 badkamers en een biljartkamer.

Op de benedenverdieping is een gastenappartement (ca.80m²) met eigen ingang en de “cantina” met (wijn)kelder opslagruimte, verwarmingshok en garage voor 1-2 auto’s. Het landhuis is omgeven door een parkachtige tuin van ca 4300m² en zwembad.

De woonkamer.
De woonkamer.

Vraagprijs zie website.

Voor een verdere gedetailleerde beschrijving met 40 hoog resolutie foto's zie : TOSCANE-VILLA.NL of neem contact op via: Francigena.villa@gmail.com, mobiel: +31614999501 whatsapp: +393455379699

UITGELICHT

Back to top