Overslaan en ga direct naar de inhoud

Bestel nu je gratis ticket voor Maison&Objet Paris 2024

Beetle - Imperfettolab. Fotografie: Maison&Objet
Beetle - Imperfettolab. Fotografie: Maison&Objet

Van 5 tot en met 9 september komt de designwereld samen in het Parijse Parc des Expositions voor Maison&Objet. Het evenement, exclusief voor professionals, biedt de perfecte kans om experts zoals decorateurs, binnenhuisarchitecten en galeriehouders te ontmoeten.

Het thema van deze editie, Terra Cosmos, is bedacht in samenwerking met trend- en forecastingbureau Peclers Paris. Het thema verkent nieuwe grenzen in design, zonder dat je een ruimtepak nodig hebt. Een vooruitstrevende visie waarin de echte wereld en fantasie samensmelten, en magie en wetenschap samenkomen om nieuwe realiteiten te creëren. Van retail tot hospitality, van nieuwe producten tot verrassende installaties, alles is ontworpen om de trends van de toekomst te ontrafelen.

Wil jij kans maken op kaarten voor Maison&Objet?
We bieden gratis toegang speciaal voor Residence-lezers. Gebruik de code MORESS24 bij het bestellen van je ticket ter waarde van € 80.

Plan je reis
Met Air France/KLM of met de EUROSTAR (voorheen de Thalys). Boek je verblijf via booking.com en koop het juiste metrokaartje voor Paris - Parc des Expositions om boetes te voorkomen.

Meer weten? 
Voor alle informatie over de beurs kun je terecht op www.maison-objet.com of neem contact op met de Nederlandse partner van Maison&Objet: T. 020 4620020, E. netherlands@promosalons.com

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Redactie

Back to top