Overslaan en ga direct naar de inhoud

Schrijf je nu in voor de masterclass met meesterflorist Menno Kroon op landgoed Cothen

[Deze masterclass is al geweest, aanmelden is niet meer mogelijk]
Menno Kroon nodigt lezers van Residence uit op zijn landgoed Cothen bij Utrecht voor een uniek event waar je alles leert over het samenstellen van boeketten. Beperkt aantal plaatsen.

Residence en meesterflorist Menno Kroon slaan de handen ineen tijdens een exclusieve masterclass in Cothen, Utrecht. Onder het genot van een heerlijke gezamenlijke lunch geeft Menno je tips over de aankleding van de mooiste en meest stijlvolle gedekte tafels. Wat voor een verschil maken bloemen in je interieur? In aanwezigheid van de hoofdredacteur van Residence zal Menno Kroon daarnaast de unieke locatie van landgoed Cothen laten zien en vertelt hij hoe je zijn prachtige boeketten thuis kunt maken. Ook krijg je een kijkje in het atelier waar hij zijn boeketten maakt.  

Estate Cothen 
Tussen de fruitboomgaarden vind je Estate Cothen, een landgoed dat is ontworpen door Menno Kroon en waar alles draait om inspiratie, verwondering en nieuwe energie. Het landgoed is de afgelopen twintig jaar het levenswerk geworden van de bloemkunstenaar, waarbij er unieke ruimtes zijn ontstaan. Waaronder een evenementenlocatie voor huwelijken en exclusieve diners, maar ook het atelier van Kroon.

Meld je snel aan!
Wil je erbij zijn op 5 juli? Inschrijving voor dit evenement kost slechts € 55 per persoon. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan via info@residence.nl onder vermelding van ‘Masterclass’.

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Redactie

Back to top