Overslaan en ga direct naar de inhoud

Gooise villa in het groen

In deze tijdloze villa staan ruimte, licht en luxe centraal. Omgeven door een prachtige tuin met tennisbaan en vijver is dit wonen in het Gooi bij uitstek.

Als het woord ‘villa’ nog niet bestond, hadden ze dat in het Gooi wel uitgevonden. De regio staat er immers om bekend. Maar villa’s die tot in de details helemaal perfect zijn, zowel qua huis, qua tuin als qua ligging, zijn er misschien niet veel. Treed binnen op Naarderstraat 89 in Laren. Dit is wat u zoekt.

Deze villa staat op een perceel van maar liefst 10.000 m2 en is omringd door een onder architectuur aangelegde, weelderige groene tuin in Engelse landschapsstijl. Vlakbij liggen uitgestrekte natuurgebieden, maar ook de bruisende dorpskern van Laren is op fietsafstand. Dat betekent rust en ruimte met tegelijkertijd

alle denkbare voorzieningen binnen handbereik. De villa beschikt over een riante 1.000 m2 woonoppervlak, verdeeld over vier etages, waarvan drie bovengronds. De vierde woonlaag is het souterrain met daarin een zelfstandige woonruimte geschikt voor gasten of een au pair. Gebouwd in 2000 is deze tijdloze villa van absolute topkwaliteit: de lay-out met centraal gelegen trap, het afwerkingsniveau en de materiaalkeuzes zijn op zijn zachtst gezegd fantastisch. Van de natuurstenen vloeren op de begane grond tot de keramische leien op de glooiende daken: hier is niets aan het toeval overgelaten. Alle badkamers zijn hotelwaardig en het uitgekiende lichtplan in combinatie met gezellige zithoeken, sfeervolle gasgestookte haarden en aangename vloerverwarming gevoed door een warmtepomp bieden een zeer comfortabele woonervaring.

Op de begane grond bevinden zich onder meer twee entrees, een garderobe, toilet, trap naar souterrain, woonkamer, eetkamer, bijkeuken, riant zwembad en diverse openslaande deuren naar het riante terras op het zuidwesten. Op deze woonlaag uiteraard ook de woonkeuken, voorzien van alle mogelijke topapparatuur, inclusief bruiswatermachine. Via de centraal gelegen wenteltrap of lift (ideaal met het vizier op toekomstbestendigheid) worden de verdie- pingen bereikt. Op de eerste liggen drie slaapkamers, alle voorzien van een eigen badkamer, en een biljartkamer. De master bedroom heeft vanzelfsprekend een walk-in closet, maar ook toegang tot een inpandig balkon dat wordt gedeeld met één van de andere slaap- kamers. De biljartkamer heeft een eigen inpandig balkon. Op de zolder is een grote ruimte aanwezig, perfect als hobbyruimte, en ook weer een badkamer. In het souterrain bevinden zich naast de zelfvoorzienende woonruimte ook een wijnkelder, wasruimte, tech- nische ruimte en de inpandige garage met plek voor vijf auto’s. voorma-walch.nl

Back to top