Overslaan en ga direct naar de inhoud

Kijk binnen bij dit kleurrijke restaurant in Lyon door Studio Masquespacio

Een restaurant met hoog zuurstokgehalte in Lyon.
Een restaurant met hoog zuurstokgehalte in Lyon.

Het zuurstokgehalte is hoog in Piade, de nieuwste hotspot van Lyon. Dit restaurant is ingericht door het Spaanse ontwerpbureau Studio Masquespacio en dat wil je zeker zien.

Het is niet het eerste interieur dat Studio Masquespacio voor het Franse restaurant ontwerpt, in 2018 hebben de Spaanse ontwerpers ook al een locatie ontworpen. Nu is gekozen voor een soortgelijke stijl, naar de maatstaven van 2022. Zo is er gekozen voor felle kleuren, waaronder de Pantone-kleur van het jaar, en veel ronde afgewerkte vormen.

De kenmerkende stijl van het Spaanse bureau is terug te zien in het Franse restaurant.
De kenmerkende stijl van het Spaanse bureau is terug te zien in het Franse restaurant.

Er is gebruik gemaakt van goud, bogen en zuilen. De pastelkleur- en tinten van de zijkant geven daarnaast een jonge en levendige kijk op de ruimte. Terwijl de contrasten van hout en fluweel het interieur een beetje warmer maken.

Nieuwe inrichting door Studio Masquespacio

Ook over de kleur in het restaurant is natuurlijk nagedacht. Naast de felle pastelkleuren, is veel groen te zien. Een kleur dat staat voor een gezonde levensstijl. Iets dat het restaurant graag wil uitdragen.

Je vindt het restaurant in het centrum van Lyon.
Je vindt het restaurant in het centrum van Lyon.

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwe collectie voor Masquespacio

Binnenkort komt Masquespacio met meer nieuws. Het bureau werkt aan een interieurproject in Parijs én komt er een nieuwe collectie interieuritems dat in het voorjaar van 2023 te zien gaat zijn.

Fotografie: Gregory Abbate / Tekst: Roel Janssen

INSPIRATIE

Back to top