Overslaan en ga direct naar de inhoud

Quinta do Lago viert dit jaar zijn 50-jarig jubileum

One Green Way, de nieuwste ontwikkeling met de focus op duurzaamheid.
One Green Way, de nieuwste ontwikkeling met de focus op duurzaamheid.

Quinta do Lago, het toonaangevende luxeresort in de Portugese Algarve, viert dit jaar zijn 50-jarig jubileum. Door de unieke ligging is dit de ideale plek voor een luxe tweede verblijf onder de zon.

De ligging van Quinta do Lago is op zijn zachtst gezegd uniek. Midden in het beschermde Ria Formosanatuurreservaat, met uitzicht over goudkleurige zandstranden en de bruisende stad Faro op een steenworp afstand. Het resort biedt drie eigen golfterreinen die tot de absolute top van Europa behoren en meermaals werden bekroond. De South Course-golfbaan heropende in 2021, nadat deze een upgrade kreeg van maar liefst zeven miljoen euro. Het resort telt veertien zeer gewaardeerde restaurants én een state-of-the-art sportcentrum. Een bestemming van absolute wereldklasse.

De voor 7 miljoen opgewaardeerde golfbaan South.
De voor 7 miljoen opgewaardeerde golfbaan South.

Duurzame woningen
Quinta do Lago Real Estate introduceert met trots: One Green Way. Architectuur en landschap komen naadloos samen in een duurzame collectie luxe villa’s en appartementen. Stuk voor stuk zijn deze uitgerust met high-end design en technologie. De buitenruimte is er volledig op gericht om optimaal te genieten van de omringende natuur.

Ervaar het gevoel van rust in deze residentiële gemeenschap waar de villa’s en appartementen allemaal op maat zijn ontworpen voor een ontspannen verblijf. In het interieurontwerp maken de natuurlijke schoonheid van hoogwaardige Portugese materialen en de nieuwste smart hometechnologie het geheel af.

Lees hier meer over Quinta do Lago

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Quinta do Lago

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Redactie

Back to top