Overslaan en ga direct naar de inhoud

Hotspot: Dit pas geopende restaurant in Italië kijkt uit op het Comomeer

Dineren aan het water.
Dineren aan het water.

Luxe, schoonheid en design komen samen in restaurant Giacomo al Lago. Dit nieuwe restaurant, onderdeel van het gerenommeerde Grand Hotel Tremezzo, is een absolute hotspot in Italië.

Als je in de buurt van het Comomeer bent, bijvoorbeeld tijdens een reis door Noord-Italië of bezoek aan Milaan, moet je zeker stoppen bij Giacomo al Lago. Een splinternieuw restaurant van Grand Hotel Tremezzo.

Het restaurant is de samenwerking aangegaan met het beroemde restaurant Giacomo Milano. De familie Bulleri opende restaurant Giacomo Milano in 1958 in Milaan. Het restaurant staat al jaren bekend als een van de toprestaurants van de stad.

Nieuwe hotspot in Italië

In het visrestaurant dat nu aan het Comomeer is verschenen draait het allemaal om streekgebonden visgerechten uit de omgeving van Milaan.

Het pas geopende restaurant is onderdeel van tophotel Grand Hotel Tremezzo aan het Comomeer. ‘Het was gemakkelijk om elkaar te vinden en onze passie over de Italiaanse cultuur te delen’, vertelt Valentina De Santes, directeur van het hotel over de samenwerking. ‘We zijn bijzonder verheugd om samen te werken met het Grand Hotel Tremezzo.’

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Op het menu vind je seizoensgebonden gerechten als verse vis met zeevruchten, rode garnalen van Mazara del Vallo en een indrukwekkende selectie verse oesters, krab, kreeft en heerlijke zeebrasem.

Het restaurant werd vlak voor de lockdown in Italië geopend, maar moest vrij snel de deuren sluiten. Gelukkig opent het restaurant in april opnieuw. Vergeet niet te reserveren, want voor je het weet is het volgeboekt.

Bekijk snel foto’s van het restaurant.

Restaurant Giacomo al Lago.
Restaurant Giacomo al Lago.

Op zoek naar meer hotspots? Kijk dan hier.

Tekst: Roel Janssen

INSPIRATIE

Back to top