Overslaan en ga direct naar de inhoud

Dit restaurant in Chicago is ingericht door Ralph Lauren Home

RL Chicago.
RL Chicago.

Restaurant RL Chicago is ingericht door Ralph Lauren Home. We kijken binnen in het restaurant.

Steeds vaker zie je dat een modehuis op een of andere manier aan een restaurant is gelieerd. En ze zijn het natuurlijk aan zichzelf verplicht om de beste architecten, designers en chefs in te schakelen.

Wanneer je geblinddoekt in restaurant RL Chicago wordt binnengeleid en je vervolgens je ogen opent, weet je direct dat je je in een restaurant van Ralph Lauren bevindt. De bar en grill zijn helemaal ingericht in zijn karakteristieke ‘American countryside’-stijl.

Het interieur van het restaurant.
Het interieur van het restaurant.
RL Chicago.
RL Chicago.

Tijdens het eten waan je je op een historisch landgoed midden in de Wild West. En zoals in de echt Amerikaanse traditionele keuken komen vrijwel alle gerechten van de grill. Voor de aperitief en het digestief is er een bar, die net als het restaurant altijd drukbezocht is. Andere restaurants van Ralph Lauren zijn te vinden in Milaan, Parijs en New York. Ook zijn er een achttal koffieshops, Ralph’s Coffee, geopend.

Bekijk het restaurant hier.

Residence kan commissie verdienen met links op deze pagina, uiteraard selecteren wij alleen producten die wij zelf ook fantastisch vinden. Lees hier hoe dat werkt. 

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Walter W.C. de Vries

Back to top