Overslaan en ga direct naar de inhoud

Dit spectaculaire diner wil je niet missen

In het Okura organisere Ruinart en Ciel Blue een exclusief visueel diner.
In het Okura organisere Ruinart en Ciel Blue een exclusief visueel diner.

Residence tipt Petit R Adventure, een spectaculaire ervaring van Maison Ruinart in samenwerking met Ciel Bleu. In het tweesterrenrestaurant van Hotel Okura Amsterdam, kun je in november en december een vijfgangendiner met Ruinart champagnes boeken.

Tijdens dit unieke diner, dat plaatsvindt in The Imperial Suite van Hotel Okura, wordt de geschiedenis van Maison Ruinart op een heel bijzonder neergezet door Petit R. Het is een digitale creatie die de oprichter van Ruinart tot leven wekt. Een magische en sensationele dinerbeleving.

De gedekte tafel is een digitale creatie door Petit R
De gedekte tafel is een digitale creatie door Petit R.

Vanaf dit najaar staat de diner ruimte van The Imperial Suite van Hotel Okura Amsterdam in het teken van Petit R Adventure. Speciaal voor de gelegenheid is de suite omgedoopt tot Suite 1729, het vestigingsjaar van Maison Ruinart.

Gasten worden mee teruggenomen in de tijd en er ontvouwt zich, tussen alle borden en champagneglazen, het verhaal van Ruinart. De creatie is geheel met de hand getekend en met veel zorg geanimeerd. Details zoals de subtiele bewegingen van een wenkbrauw tot de souplesse van een jas - alles is talloze keren gemodelleerd.

Voor Ruinart is artistieke expressie een manier om haar erfgoed en geschiedenis wereldwijd te delen. Deze digitale creatie is normaliter alleen te bezichtigen in Reims, dus grijp je kans om deze eenmalige ervaring in Nederland te boeken.

Het heeft 220 uur gekost om het verhaal te animeren en zo de geschiedenis digitaal te vangen.
Het heeft 220 uur gekost om het verhaal te animeren en zo de geschiedenis digitaal te vangen.

Vanaf 10 november. Kaarten zijn alleen te boeken in even getallen en beschikbaar vanaf twee personen voor een vijfgangendiner inclusief overnachting. Kijk hier voor meer informatie en de verschillende arrangementen. 

RESIDENCE NIEUWSBRIEF

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

INSPIRATIE

Over de auteur

Bobby Bo Stips

Back to top